Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezzel a szerrel akadályozd meg, hogy az összes pók belopakodjon nyitott ablakodon

Lassan melegebb van a szabadban, mint a sötét lakásban, ezért persze többször is engedjük be az ablakon a meleg levegőt, és ezzel együtt a bogarakat is. 

Persze könnyű lenne azt mondani, hogy elég csak egy szúnyoghálót felszerelni ahhoz, hogy házon kívül tartsuk a nem túl kedvelt ízeltlábú közönséget, sokan azonban nem szeretnék egy plusz, legtöbbször nem éppen mutatós hálóval bevonni az ablakot. 

A thekitchn.com praktikája szerint azonban szúnyogháló nélkül is távol tarthatjuk a betolakodókat egy egészen egyszerű, és minden háztartásban megtalálható szerrel:

a közönséges ecettel. 

Igen, megint ez az univerzális folyadék lehet a megoldás a hosszan tartó nyári szezon egyik megoldatlan problémájára, az ecet szaga ugyanis távol tartja a rovarokat, különösképpen igaz ez a pókokra, akikre kellemetlen hatással lehet az ecetsav. 

Ezt olvastad már? - Itt a tavasz, újra támadnak a poloskák 

Egy üres permetező flakonba öntsünk fele-fele arányban vizet és ecetet, majd az ablak keretét belül, és lehetőség szerint kívül is fújjuk körbe. Ne tartson minket vissza az ecetszag sem, a folyadék felszáradásával a mi orrunkat már nem fogja zavarni a facsaró, jellegzetes illat. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!