Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezzel az ízzel támad az új Tic Tac, sokan imádni fogják!

A Tic Tac és a Coca-Cola együttműködéséből limitált kiadású cukorkák kerülnek hamarosan a boltokba. Szerintetek mentol, vagy inkább kóla ízűek lesznek az ismert édességek?

Emlékszem sosem rajongtam igazán a Tic Tac cukorkáért, átható mentolos íze nekem személy szerint nem jött be, de akkoriban, amikor megjelent mindenki ezzel mászkált és serényen dobálta, az egyébként napi inkább két szem elfogyasztását javasolt kis darabokat. Nekem akkor változott a helyzet, amikor bejött a narancsos verzió, teljesen oda voltam érte, és még tanórán is sikerült becsempésznek a számba egy-egy fincsi cukrot, sőt, bevallom nem tartott soká egyetlen doboz.

Azóta számos limitált verzió ütötte fel a fejét, be lehetett szerezni fahéjas, almás vegyes ízesítésű és egyéb nyalánkságokat, most pedig nagy dobással rukkolt elő két ikonikus márka, érkezik a Coca-Cola x Tic Tac, és elég menőn néz ki!

Minden egyes szemre felkerült az ismert gyártó logója is, a különböző csomagolásokon pedig a kóla üvegének sziluettje is látható. Joggal merül fel a kérdés, kóla íze lesz, vagy inkább határozottan mentolos? A választ már tudjuk is, egy falatnyi cseresznyés kóla életérzést fog nyújtani, természetesen a cukorkánál megszokott hűsítő hatással. 

A termék korlátozott ideig lesz elérhető, több, mint 70 országban lehet tőle frissebb a fogyasztók lehellete. Magyarországi forgalmazásról egyelőre nincsen információnk. 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!