Ezt a süteményt sütötte Jamie Oliver Meghan Markle és Harry herceg újszülöttjének

Jamie Oliver egyszerűen nagyszerű epres süteménnyel üdvözölte Meghan Markle és Harry herceg gyermekét, Archie-t. Nézzétek!

Jamie Oliver tudja, mitől döglik a légy. Vagy legalábbis az angol királyi család. A britek büszkesége, a sztárséf gyönyörű epres piskótatekerccsel rukkolt elő Archie, az újszülött trónörökös tiszteletére.

A szülinapi süteményről Jamie képet is posztolt Instagramjára, melyben gratulált Meghan Markle és Harry herceg kisfiához, teljes nevénArchie Harrison Mountbatten-Windsor-hoz.

Ezt láttad?

Ez az az étel, amitől a brit királyi család szigorúan el van tiltva

A dolog szépsége, hogy a finomság nem is tűnik különösebben bonyolultnak vagy megvalósíthatatlanul elegánsnak: tulajdonképpen egy epres piskótarolád (swiss roll.)

NÉZZÉTEK a POSZTOT és a SÜTIT:

"Szeretem a klasszikus angol desszerteket, ez pedig minden kritériumnak megfelel. Tele friss eperrel és tejszínnel, bodzával, citrommal és vaníliával díszítve igazi szépség, és az íze is óriás élmény!"-írta Jamie a receptről.

A sütibe Jamie tűzött egy ARCHIE feliratot is, és gratulációját fejezte ki az egész Oliver család nevében, a receptet pedig feltöltötte saját weboldalára, ide.

Nekünk is van klasszikus piskótaroládunk, baracklekvárral:

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

címlapfotó

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!