Ezt nem láttuk jönni: itt a paradicsomszószos jégkrém

Még csak most kezdődött a tavasz, de már érkeznek az idei jégkrémszezon legfurább termékei. Most egy paradicsomszószos változatot jelentettek be.

Úgy tűnik, az idei évben sem fogjuk hiányolni a furábbnál furább ízesítésű jégkrémeket és fagylaltokat. Tavaly a "szerencsésebbek" már megkóstolhatták a ketchup - és a majonézízű fagylaltot. Az egyik élelmiszergyártó, a Wattie's most piacra dobta ezeknek a desszerteknek a méltó ellenfelét: a paradicsomszószos jégkrémet.

A jégkrém alapvetően vaníliás, ezt ízesítik a paradicsomszósszal, majd az egészet csokoládéval borítják. A gyártó nagy bejelentéséről egyelőre többen úgy vélik, hogy csak egy korai április elsejei tréfa. Erre utal az is, hogy az egyik új-zélandi tévéshow házigazdája ette a fagylaltját paradicsomszósszal, ami szerinte nem is volt olyan rossz. A Wattie's ezután jelentette be az új jégkrémjét.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a termék mikor kerül a boltokba, már ha tényleg piacra dobják. Mindenesetre mi ne nagyon várjuk a paradicsomos fagyit, mert valószínűleg csak Új-Zélandon lehet majd kapni.

Ezeket olvastad már?

via Metro

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek