Ezek a legrosszabb ételek, amiket repülőn szolgáltak fel

Az elégedetlen utasok megosztották, milyen gyomorforgató ételeket szolgáltak fel nekik az egyes járatokon.

Egy hosszabb repülőút során az ember megéhezik. Néhány légitársaság első osztályán éttermi minőségű fogásokat kapni, de a turistaosztályon és a fapados légitársaságoknál felszolgált ételek a legtöbbször említésre se méltóak. Néhány utas most megmutatta, mik a legrosszabb ételek, amiket utazásaik során kaptak.

Reggeli undor

Billy Shearer végzetes hibát követett el a Ryanair légitársaság egyik járatán, amikor ír reggelit kért. A Ryanair weboldala szerint ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy az ember napja jól induljon. A fotó alapján Billynek nem indult jól a napja.

Zsíros lében úszó csirke ebédre

A Norwegian légitársaság egyik utasa rémülten szembesült vele, hogy ebédre egy olyan sült csirkét kapott, ami úszott a zsíros lében. Ennél is szomorúbb látvány volt a légitársaság pulykasonkás-svájcisajtos bagettje, amire nem sok vajat kentek:

Szörnyű ételek prémium árakon

Rossz ételekkel természetesen nem csak a turistaosztályon találkozni. Vessünk egy pillantást például erre az ételre:

David Ball a British Airways business osztályán repült Londonból Mauritiusra. A gép fedélzetén csirke biriyanit kért, de nem kapott mást, mint száraz csirkét, túlfőzött rizst, és egy odaégett karfiolt. A visszaútja sem volt jobb, akkor egy omlettet akart enni, de ezt kapta:

David szerint az étel íze legalább olyan rossz volt, mint ahogy kinéz.

Gluténmentes katasztrófa

A képen látható étel kinézete alapján akár jó is lehetne, de a British Airways egyik utasa, Yannis Psomadakis szerint nem volt az. A férfi gluténérzékeny, ezért kérte a fent látható fogást, ami tőkehalfilé volt spenóttal, hüvelyesekből és paprikából álló körettel. Elmondása szerint a száraz tőkehal és a párolt spenót íze szörnyű volt, a halat csak úgy tudta lenyelni, ha jól beletunkolta a köretbe, aminek nem sok íze volt.

Ezeket olvastad már?

via Which

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?