Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez volt Diana hercegnő és fiai titkos szombati rituáléja

Diana, Károly és a fiúk titkos szombati rituáléja nem is volt merőben más, mint amit egy átlagos család csinál. Sőt!

Diana hercegnőről mindig is tudni lehetett, hogy próbálta Harry és Vilmos nevelését normál keretek között tartani, hogy legalább kiskoruk hasonlítson az átlagosa életvitelű gyerekekéhez.

Természetesen ezt a királyi protokoll igencsak megnehezítette, de ha tehették, egy szombat estén a luxusfogadások látogatása helyett inkább a közös családi programokat választották.

Ez is érdekelhet:

Ezek a brit királyi család abszolút kedvenc ételei

Paul Burrell, Diana korábbi lakájának elmondása szerint a hercegnő, Károly és a két fiú szombat esti rituáléja nem volt más, mint egy közös McDonald's-ozás és Big Mac-ezés. 

„A trió szombat esténként beugrott a mekibe egy big mac-re és sült krumplira, majd hazajöttek, és mind összekuporodtak a Diana szobájában levő óriási plüss vízilóval, hogy megnézzék a Blind Date (Vakrandi) című showműsort, ahol hangosan szurkoltak az egyes pároknak.”

Burrell emlékei szerint ilyen alkalmakkor azok a fotóalbumok is előkerültek, amelyeket édesanyjuk, (Diana) a fiainak készített.

„Az albumok a fiúk életét mesélték el képekben. Diana remélte, hogy amikor majd a fiúknak is lesz saját családjuk, ők is megmutatják a tőle kapott ajándékot gyerekeiknek.”

Harry és Vilmos állítólag tényleg imádta a mekit, Darren McGrady, Diana korábbi séfje is elevenen emlékszik, ahogy a hercegnő egyik este lejött a konyhába, és lemondta  a vacsorát, mondván, inkább elviszi őket hamburgerezni. Hiába győzködte őt MGrady, hogy ha kell, ő is tud hamburgert sütni, Diana ragaszkodott döntéséhez.

„Ők igaziból a játékot akarják, ami a menühöz jár.”

Ezeket láttad?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!