Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a nő kevesebb mint 1000 forintból oldja meg a családja napi étkeztetését

Mindennek a kulcsa az, hogy minden utalványt, kupont és kedvezményt felhasznál, és a vásárlást katonai pontossággal tervezi meg.

Lucy Noble egy 40 éves, kétgyerekes anyuka, aki egy valóságos kuponkirálynő. Lucy olyan magas szintre fejlesztette a kuponozást, hogy a napi étkezést kevesebb, mint 3 fontból, azaz körülbelül 1000 forintból oldja meg. Sőt, már a karácsonyi ajándékokat is megvette a januári leárazásokon.

Lucy, a kuponkirálynő

Lucy a spórolás megszállottja, sok időt, napi 2-3 órát tölt azzal, hogy megtalálja a legolcsóbb ajánlatokat. De ez a fajta szenvedélye nem új keletű, ugyanis már a húszas éveiben is felvillanyozta, ha meg tudott takarítani némi pénzt. A nővére előszeretettel használta az eBay-t, ami neki is megtetszett, majd felfedezte a kuponokban rejlő lehetőségeket is. Azóta már számos  Facebook-csoport tagja is lett, ahol az ételektől a sminkig szinte mindenből kérhet ingyenes termékmintákat. De terméktesztelőnek is rendszeresen jelentkezik, így sok szépségápolási termékhez is hozzájut teljesen ingyen.

Lucy mobil appokat is használ, amik abban segítik, hogy megtalálja a legolcsóbb webáruházakat, és kuponokhoz is juthat. Nem rest arra sem, hogy visszavigye a teljes árú termékeket, csak azért, hogy megvásárolhassa őket, amikor azokat újra eladják csökkentett áron.

„A múlt karácsonykor vettem néhány pongyolát 25 fontért, de 2 nappal később leárazták, így visszavettem őket, visszakértem a pénzt, majd újra megvettem 12,50 fontért. A legtöbb barátom azt mondja, ezt ők nem mernék megtenni, de pénzt takarítok meg, akkor miért ne? Rendeltem online is dolgokat, majd 2 nappal később rájöttem, hogy csökkentették az árukat, ezért ismét megrendeltem az akciós áron őket, majd visszaküldtem a teljes áras termékeket."

Ha olcsó receptekre vágysz, ezeket próbáld ki!

 

Lucy tanácsai 

Amíg mások azt mondják, nincs idejük minden alkalommal arról tájékozódni, melyik boltban, éppen mi a legolcsóbb, addig Lucy nem sajnálja sem az idejét, sem az energiáját. Végig gondolja mit fog az adott héten főzni, mit csomagol majd a gyerekeknek, és aszerint vásárol – a heti ételre költött összeget pedig 20 fontban, azaz körülbelül 7000 forintban maximalizálja. Lucy szerint a gondosan megterezett vásárlással, és azzal, hogy alaposan szétnéz mielőtt elindulna a boltba, évente körülbelül 1500 fontot, azaz félmillió forint körül összeget takaríthat meg.

Lucy tanácsai a spórolásra:

  • Használj kuponokat!
  • Tervezd meg a heti étkezést!
  • Ne félj visszavinni a megvásárolt dolgokat! így a pénz a te zsebedben marad, nem a kereskedőnél
  • A kuponokat használd az utalványokkal együtt
  • Iratkozz fel hírlevelekre az ingyenes termékmintákért

Amíg Lucy barátai 700-800 fontot (körülbelül 270 ezer forint) költenek, a karácsonyi ajándékokra, addig ő 200 font alatt tartja a költségeket. Talán az sem meglepő, hogy a barátokkal tartott közös karácsonyi vacsorán mit ajándékoz a vendégeinek: ingyenes termékmintákat, valamint a magazinokhoz csomagolt kozmetikai szereket.

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!