Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez mind Gordon Ramsay: apa, szigorú konyhafőnök, menő séf és szexi szörföző – fotók!

A híres mesterszakács ismét humoránál volt, és megmutatta négy egészen különböző arcát.

Mikor Gordon Ramsay nem egy éttermet szid vagy éppen egy másik szakácsot ordít le, egészen jó fej is tud lenni, ezt pedig néhanapján be is bizonyítja – például az Instagramon vagy a Twitteren. Persze a kettőt egybe is tudja kötni, hiszen simán kiosztja azokat a szakácsokat, akik betegelik a nevét egy-egy kajafotójuk után. Most éppen saját magát vette a gúny célpontjába, és megmutatta, szíve szerint milyen képeket tenne ki magáról a különböző közösségimédia-oldalakra – viccből, természetesen.

Természetesen a legsikeresebb üzleti közösségi oldalon, a Linkedin-en egy komolyan vehető konyhafőnököt alakítana, aki egyszerre nagyon sikeres és szigorú. A Facebookon a legtökéletesebb családapa, akit valaha látott a Föld, az Instagramon pedig menő séfként tündököl. Ezekkel az arcaival már mi is találkozhattunk, de a Tinder-profiljával még biztosan nem!

Na de milyen képet tenne a Tinderre?

Gordon egy igazán csábos képet tett ki magáról a leghíresebb társkereső oldalra, amin éppen a tengerparton pózol neoprén tapadós ruhában, tetőtől-talpig vizesen. Igazi kalandvágyónak néz ki, akinek a ruha alatt mind a hat kockája megvan. A netezőket teljesen feltüzelte a szexi kép, rengetegen odavannak érte. Persze Gordon sosem tagadta, hogy nem keveset küzd azért, hogy ilyen formában legyen.

Szerintünk – és a képeket elnézve – minden szenvedést megér az edzés, főleg, ha az eredményt rendszeresen meg is mutatja majd a rajongóknak...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gordon Ramsay (@gordongram) által megosztott bejegyzés,

Egyébként nem csak Gordon tett ki magáról hasonló fotókat, hiszen ez a „kihívás” éppen futótűzként terjed a neten a sztárok közt (is)...a mi kedvencünk mégis ez a mopsz:

Ezeket olvastad már? 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!