Gordon Ramsay és a rántott tarantula

Gordon kőből van, ezt tudjuk. Vagy mégsem? Nézd meg az arcát, amikor tenyérnyi, fekete, vastaglábú szőrös rántott tarantulát eszik!

Vannak már egy ideje kezdeményezések világszerte, hogy a rovarokat igenis érdemes megenni, mert rendkívül sok van belőlük, ezért olcsók lehetnek, és értékes fehérjeforrásnak minősülnek. A különféle lárvák, kukacok már számos étteremben is elérhetők, sőt, nálunk is kaphatók pár ínyenc boltban.

NA DE RÁNTOTT PÓK??? Ráadásul tarantula? Az a vastaglábú, óriási, szőrös fekete típus? Kambodzsában úgy fest, ez dívik, és a hasa a legjobb falat az úr elmondása szerint! Gordon annyit mond, inkább maradna a lábnál. Figyeljétek az arcát és a viselkedését, itt most korántsem akkora a szája :D

Érdekes lehet ez is!

9 étel, amit betiltottak az USA-ban

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!