Gordon Ramsay és a rántott tarantula

Gordon kőből van, ezt tudjuk. Vagy mégsem? Nézd meg az arcát, amikor tenyérnyi, fekete, vastaglábú szőrös rántott tarantulát eszik!

Vannak már egy ideje kezdeményezések világszerte, hogy a rovarokat igenis érdemes megenni, mert rendkívül sok van belőlük, ezért olcsók lehetnek, és értékes fehérjeforrásnak minősülnek. A különféle lárvák, kukacok már számos étteremben is elérhetők, sőt, nálunk is kaphatók pár ínyenc boltban.

NA DE RÁNTOTT PÓK??? Ráadásul tarantula? Az a vastaglábú, óriási, szőrös fekete típus? Kambodzsában úgy fest, ez dívik, és a hasa a legjobb falat az úr elmondása szerint! Gordon annyit mond, inkább maradna a lábnál. Figyeljétek az arcát és a viselkedését, itt most korántsem akkora a szája :D

Érdekes lehet ez is!

9 étel, amit betiltottak az USA-ban

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?