Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szívszorító és varázslatos karácsonyi fotókat készít beteg gyerekekről ez a fotós

Egy fotós olyan gyerekekhez látogat el, akik kórházban töltik a karácsonyt. Megható képek és nagyon szép kezdeményezés Ausztráliából.

Karácsony közeledtével jobban figyelünk egymásra, és többet segítünk, mint az év más szakában. Ehhez az időszakhoz kötődik a The Heart Projekt is, ami 2016 óta visz egy kis fényt a kórházban karácsonyozó gyerekek életébe.

Az egész egy Melbourne-i kórházban kezdődött, ahol Karen Alsop fotós, a Heart projekt alapítója kórházban lábadozó gyerekeket fényképezett, és az utómunkálatok során mesebeli környezetet varázsolt köréjük.

Mivel a kezdeményezés rövid idő alatt nagy sikert aratott, ezért Ausztrália más kórházaiban, Új-Zélandon, Kanadában és az Egyesült Királyságban is fényképezett már a fotós. A gyerekek arca felderül, amikor meglátják a kész képeket, miközben a fotók által Alsop olyan érzelmi mélységeket is megél és átad, ami örök életre emléket állít a gyerekeknek és a családjaiknak:

"Némely család számára ezek voltak az utolsó fotók, mielőtt a gyerekük meghalt. Ez egy olyan érzelmi utazás, ami során szoros kapcsolat alakul ki a családokkal.”

via

Ezeket olvastad már?


 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!