Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez az anya több mint 1 millió forintot költött a karácsonyi díszekre - Szerinted megérte?

Egy elszánt anyuka nem tudott megálljt parancsolni karácsonyimádatának.

Van, aki visszafogottan, más mindent beleadva készül az ünnepekre, de létezik egy kategória, amire nem biztos, hogy léteznek szavak.

Karácsony, bármi áron

A 38 éves brit anyuka, Joanne Buckley 4 óriási karácsonyfát, életnagyságú mézeskalács figurákat, játék dobosokat és hatalmas mackókat vásárolt a karácsonyi hangulat kimaxolására.

Az Essex-i nő minden szobába más-más tematikát álmodott meg, amit aztán valóra is váltott. Az előszobát a csíkos cukorkák, a nappalit a Télapó, egy másik szoba díszítését pedig a Grincs inspirálta. A folyósókon emberméretű játékkatonák, Mikulás szobrok, óriás ajándékok, hintaló és 2,5 méteres karácsonyfák díszelegnek.

Karácsonyi receptajánló:

A karácsonyi őrület mintegy 3000 fontra, azaz több mint 1 millió forintra rúg, amiből csak a karácsonyfákra kb. 280 ezer forintot költött az elszánt nő. Buckley-től eddig sem állt távol a karácsonyi költekezés, elmondása szerint minden évben egy „kicsit” hozzátesz a büdzséhez.

Természetesen nemcsak belül, hanem kívül is feldíszítette a házat: világító hóemberek, fényfüzérek, de még egy hatalmas medve is helyet kapott az ünnep jegyében. Férje, és 11 éves fia állításuk szerint szeretik a díszeket, és a karácsonyi harisnyát is, amit minden nap viselnek.

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!