Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eva Longoria felvette a terhesség alatt hordott nadrágját, és nagyon meglepődött

A színésznő egy kicsit nosztalgiázott, és majdnem 2 évet ugrott vissza az időben, amikor még kisfiával volt terhes.  

A sztár kisfia lassan 1,5 éves lesz, így Eva Longorián nem is látszanak már a terhesség nyomai. Sőt, legutóbbi fotóiból úgy tűnik, hogy talán vékonyabb, mint valaha, és bombaformában van. Valószínűleg ezért is lepődött meg annyira a színésznő, mikor felvette régi nadrágját, amit még akkor hordott, mikor a terhessége hatodik hónapjában járt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés,

Ez volt az én kismamaruhákat megelőző terhesnadrágom. Körülbelül a hatodik hónapban jártam, és még ebben dolgoztam, mert nem akartam igazi terhesruhákat hordani addig, ameddig nem nagyon muszáj már. Köszönöm a testemnek ezt az utazást” – írta a poszt alá.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés,

Eva Longoria, hasonlóan Amy Schumerhez, egyáltalán nem kezdett hatalmas fogyókúrába a szülés után, inkább kisfiára összpontosított, és csak szép lassan nyerte vissza alakját.

Mégis hogyan?

A színésznő köztudottan imádja a jógát, de az utóbbi időben inkább súlyzós edzéseket tartott, hogy erősödjön. A helyes táplálkozásra már a terhessége alatt is nagyon odafigyelt, ezért csak az adagokon kellett változtatnia. Eva egyébként is nagyon jól főz, így valószínűleg nincsen azzal gondja, milyen egészséges fogást készítsen magának egy nehéz nap után. 

Ezeket olvastad már? 

Címlapkép: Instagram 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!