Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Éttermet nyitnak a veterán Backstreet Boys-os fiúk!

Nem nyugszanak a '90-es években világhírre szert tett Hátsó utcai fiúk - most éttermet nyitnak!

Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de mi, a '90-es évek tinijeiként imádunk elnosztalgiázgatni az irodai székünkben ülve és a padlószőnyegen topogva egy-egy N'Sync, East 17 vagy Backstreet Boys számra. Nyilván legtöbbünk szerelmes volt valamelyik tagba, ezért könnybe lábad szemmel tud visszagondolni erre az elmúlt időszakra – most viszont úgy fest, a Backstreet Boys újra belecsöppenhet életünkbe. (A lányok kedvence Nick Carter állítólagos erőszakolós ügye ide vagy oda.)

Méghozzá nem is akárhogy: éttermet nyitnak!! Sajnos egyelőre csak Amerikában, de ne legyünk telhetetlenek. Állítólag saját tequilamárkát is piacra dobtak, most viszont tovább mennek: megnyitják BACKSTREET BARBECUE nevezetű grilléttermüket. 

Receptjánló:

Nem ők az első néhai fiúbanda, akik gasztrovonalon próbálkoznak a visszatéréssel – az N'Sync olasz származású Joey Fatone-ja például sikeres floridai food truckot visz egy ideje Fat One's Hot Dogs an Italian ice néven.

A lehetőségek tárháza végtelen, ami a Backstreet-es fiúk jövendőbeli éttermét illeti. Elképzelhető, milyen remek kis szójátékokat játszanak majd régi slágerneveikkel a menüsoron: „I want it that way” menü vagy „Larger than life” opció, ha nagyobb üdítőt és krumplit kérsz...

Reméljük, befutnak majd annyira, hogy hozzánk is elérjenek...addig is, sírjunk együtt:

Ezeket láttad?

via; fotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!