3 étrend-kiegészítő, ha az ünnepek alatt te is többet eszel a szokásosnál

Még ha egész évben oda is figyelsz a táplálkozásodra, az ünnepek alatt a rengeteg finomság könnyen elcsábíthat. Ilyen esetben pedig nem árt a szervezetednek egy kis plusz támogatás.

Az ünnepek rengeteg örömöt hoznak az életünkbe, de akadnak hátrányai is: igencsak megnehezítik a diétánk betartását. Ilyenkor ugyanis annyi finomság kísért meg minket, hogy szinte csoda lenne, ha mindenre nemet tudnánk mondani. Természetesen nem is feltétlenül kell az összes ínyencséget megtagadnunk magunktól, arra azonban figyelmet kell szentelnünk, hogy a belső harmóniánk és emésztésünk ne boruljon fel teljesen. Ebben a mértéktartás mellett a különböző étrend-kiegészítők is segítségünkre lehetnek.

Ha az ünnepi időszakban te is hajlamos vagy egy kicsit túlzásba esni, az alábbi táplálékkiegészítőket érdemes már jó előre beszerezned!

Forrásunk volt.


Még több egészségcikk:

Címlapról ajánljuk

A répatortás kekszszendvics, amit minden nap harapnánk uzsonnára

Nehéz percek következnek most az édesszájúak számára: ez a "szendvics" nem holmi felvágottal-sajttal készül, hanem egy pazar répatorta még pazarabb hozzávalóival! Húsvétra, de egy sima hétvégére vagy hétköznapra is kiváló önsimogató és családjutalmazó süteményről van szó. Így készül nálunk a répatortás kekszszendvics:

Nosalty

További cikkek