Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres Panni: ,,Bármilyenek is lesznek a gyerekeim felnőttként, úgy lesznek tökéletesek!" - EgySztárÉtel

Epres Pannit talán csak óriásplakátokon és kifutókon képzeljük el, pedig ugyanolyan nő, anyuka és feleség, mint mi, halandók. A Nosalty konyhájában ezúttal nektek főzött.

Epres Panni két gyermekes anyuka, modell, és összességében egy olyan típusú nő, akivel nem lehet rosszba lenni. Szép és szerény, a forgatáson csendes, szófogadó, viszont nem feltétlen halk szavú, és abszolút jó beszélgetőpartner. Egyik percben nevetve kezd bele egy sztoriba a kisfiáról, a másik pillanatban valami apró cseprő bosszúság miatt pedig akár egy a Francba! is elhagyja a száját – de valahogy ez is olyan elegánsan történik, hogy csak percekkel később konstatálom, hogy nézzenek oda, milyen jó, hogy a modellek is csak emberek. 

Legújabb EgySztárÉtel epizódunkban Epres Panni fakanálba énekli Soltész Rezső Szóljon hangosan az ének című dalát, majd egy csodálatos karácsonyi Wellingtont rak össze nekünk, nektek!

Epres Panni csirke-wellington receptjét itt találod!

Mi volt az első étel, amit megtanultál elkészíteni?

Életemben először egy borsólevest főztem, végig telefonnal a fülemen, miközben anyukám irányított.

Mekkora szerepet játszik a főzés a hétköznapjaidban vagy egyáltalán az életedben?

Minden nap én viszem a gyerekeknek az ebédet suli és edzés között, ami miatt bőven 6 előtt csörög a vekker...Szinte minden nap főzök, mert a családban többen vagyunk, akik speciális, ilyen-olyan mentes étrendet kell, hogy kövessenek.

Szerinted mennyire sztereotíp az a gondolat, hogy az, aki modell – vagy simán csak vékony – , tuti nem szeret enni és főzni? Esetedben ez mennyire igaz vagy nem igaz?

Főzni legtöbbször kötelességből főzök, örülök, ha valaki elém teszi az ételt, és nem nekem kell megcsinálnom, de alapvetően nem hiszem, hogy létezik ilyen szabály. Szerencsére ez nem szakma-, hanem személyiségfüggő, mondjuk nekem pont sem az evés, sem a főzés nem a passzióm, úgyhogy rám azt hiszem, illik a mondás. 

Mennyire eteted tudatosan a gyerekeidet? Hogyan esne, ha nem lennének modellalkatok felnőtt korukban?

Amióta megszülettek, azóta lett fontos számomra is a tudatos táplálkozás. A gyerekek megszületésével ez is egyfajta felelősség lett: nem mindegy, mit eszünk! Száműzve van például sok egészségtelen alapanyag a konyhámból. Azt tanítjuk nekik, hogy nem a jó kinézet érdekében, hanem az egészségük miatt kell, hogy jó élelmiszereket együnk. Bármilyenek is lesznek a gyerekeim felnőttként, tökéletesek lesznek úgy!Karácsonykor – ételek terén – szigorú vagy velük és magaddal?

Karácsonykor nem! Azért készítettem csirke wellingtont, mert karácsonykor keverhetjük a húst a szénhidráttal, megérdemeljük! Ráadásul az egész család szereti, ízletes és látványos, mégis egyszerű elkészíteni.

Mit jelent neked a karácsony?

Imádom! Már szeptemberben elkezdek készülni rá, gyűjtögetem a meglepetéseket, és mindenkinek nagy körültekintéssel választok ajándékot, mert fontosnak tartom, hogy  ezzel is megkülönböztessük az ünnepeket a hétköznapoktól. Az pedig, hogy a család együtt van, a legfontosabb. 

Ezeket láttad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!