Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ennél az áruházláncnál már csomagolásmentesen is lehet vásárolni

Kíváncsian várjuk, hogy a hazai áruházláncoknál mikor nyitnak ilyen részlegeket!

Hazánkban már több csomagolásmentes bolt található, arra azonban még nem volt példa, hogy egy áruházlánc csomagolásmentes termékeket kezdett volna forgalmazni. A Waitrose szupermarketlánc júniusban nyitotta meg első csomagolásmentes részlegét az angliai Oxfordban, aminek akkora sikere lett, hogy további hármat nyitnak az országban.

Tor Harris, az áruházlánc képviselője elmondta, hogy a vásárlók rendkívül pozitívan fogadták az ötletüket, ezért döntöttek a további egységek nyitása mellett. Az új csomagolásmentes részlegeket Cheltenhamban, Abingdonban Wallingfordban hozzák létre. A projektre továbbra is tesztüzemként tekintenek, mivel fel szeretnék mérni, hogy a csomaglásmentes boltmodell mennyire életképes a brit piacon.

A boltokban kimérve lehet venni a tésztát, a gabonapelyhet, a rizst, a kávét, a különböző magvakat, hüvelyeseket, valamint csomagolás nélkül vásárolható zöldség és gyümölcs. 

A vásárlók érkezhetnek saját tárolóeszközeikkel, vagy kölcsönözhetnek a bolttól 5 fontért. A pénzt visszakapják, ha a legközelebbi alkalommal visszaszolgáltatják a dobozokat. Aki csomagolásmentes terméket vásárol, az 15% kedvezményt kap az áruházláncnál.

Ezeket olvastad már?

via Independent, ESM

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!