Először citrombaharapó babák

Űbercuki videó néhány válogatottan édes kisbaba első citrombaharapó élményéről - csak győzzetek olvadozni!

Ti emlékeztek, milyen volt a viszonyotok kisbabaként a citromhoz? Esetleg mesélte anyukátok, apukátok? Ha nem, most feleleveníthetitek, mert valószínűleg ezekhez hasonlított. Különösképpen felhívnánk a figyelmet azokra a nem elhanyagolhatóan édes szereplőkre, akik a világ legfancsalibb grimasza után másodszorra is előszeretettel harapnak bele abba a szájuk elé tolt citromszeletbe.

Kedvencünk a 2.percnél felbukkanó rötyögős baba!

Ezt is nézd meg, ha nevetnél még!

Sose süss gnocchit olajban - kivéve, ha röhögni akarsz!

Válasszatok citromos sütit is!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Négycsillagos disznóság – vigyázat, nagyon éhes leszel!

A disznóvágás sokak fejében – különösen a mai városi ember számára – egy távoli, elfeledett népszokásként él, amit elsősorban a zord téli hajnalokkal és a kemény fizikai munkával kötünk össze. Ez a felületes asszociáció azonban korántsem adja vissza sem a disznóvágás lényegét, sem azokat a hagyományokat melyek hozzá kapcsolódnak. A disznótor persze alapvetően az élelem feldolgozásáról szólt, de egyben a közösségről, az összetartásról is, hiszen igazi társadalmi esemény volt a korabeli vidéken. A faluban szinte minden háznál tartottak sertést, amelyet gyakorta télen vágtak le és így bespájzoltak a családnak következő időszakra. A disznóvágás bizony kemény munka, de a család minden tagja kivette belőle a részét, így igazi közösségi élmény is volt egyben.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!