Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Elképesztő hatással lehet az életedre a szeptemberi Marie Claire magazin

Magazinjában és a Facebookon is elindult a Marie Clare magazin GoGreen! nevű kihívása, mely egész szeptemberben arra tanít, hogyan legyünk tudatosak életünk minden területén.

Elstartolt a Marie Claire Go Green! kihívása, amely arra buzdítja az olvasókat, hogy négy hét alatt négyféle területen vigyenek ökotudatos változásokat az életükbe. A magazin szeptemberi számának ökomellékletéhez kapcsolódva ezen az internetes oldalon részletes tippek és tartalmak érhetőek el, melyek segítenek a kihívás teljesítésében. Az egy hónapig tartó akcióhoz hazai sztárok és influencerek is csatlakoztak.

 

A Marie Claire célja 

A Marie Claire Go Green! kihívása arra buzdít Téged, Marie Claire-olvasót, hogy négy hét alatt négyféle területen vigyél ökotudatos változásokat az életedbe. A kihíváshoz az utolsó hétig csatlakozhatsz, egy héten egy kihívást próbálhatsz meg teljesíteni, majd az adott hét végén önbevallással értékelheted a saját eredményeidet. Ha valamelyik kihívás nem sikerült, ne csüggedj, a hónap tapasztalatait kamatoztathatod a későbbiekben is – hiszen nem kisebb a tét, mint a bolygónk védelme!
 
A részt vevők nem csak a Marie Claire magazinjából és internetes oldaláról tájékozódhatnak, a kihívás kapcsán ugyanis létrejött egy olyan Facebook csoport, ahol bátran kérdezhetsz és oszthatsz meg véleményt eddigi tapasztalataidról. 
 

A Kihívás menete

Szeptember 1. és 30. között a Marie Claire szeptemberi számának ökomelléklethez kapcsolódva fut a Marie Claire Go Green! kihívása, amelyhez egészen az utolsó hétig bárki csatlakozhat. Egy héten egy kihívást lehet teljesíteni, majd az adott hét végén önbevallással értékelhető a saját eredmény. A hónap végén a legaktívabb felhasználók között a magazin szerkesztősége kisorsol három környezettudatos főnyereményt, valamint további meglepetéseket is. Minden egyes kihívás teljesítésért 3 pont jár, és minél több pontot gyűjtesz, annál több esélyed lesz a főnyereményre.

 
A teljesítésre váró kihívásokról (műanyagmentesség, energiatakarékosság, tudatos vásárlás, zöld háztartás) részletes leírást, segítő praktikus tippeket és további ökotartalmakat is olvashatsz a marieclaire.hu-n, ahová a kihívás felületéről is át tudsz kattintani. A kihíváshoz hazai sztárok, influencerek, a marieclaire.hu mikroinfluencerei és bloggerei is kapcsolódnak, hogy vezessék a részt vevők kezét a zöld úton. Ha mindez nem lenne elég motiváló, akkor csatlakozz a Go Green! Marie Claire zárt Facebook-csoporthoz, és oszd meg a többiekkel az életmódváltással kapcsolatos nehézségeidet, örömeidet.
 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!