6 túlárazott bolti élelmiszer, aminek nehéz ellenállni, de érdemes

Ugyan az utóbbi időszakban minden termék ára, legyen az alapélelmiszer vagy nélkülözhető termék, igencsak megszaladt, van néhány olyan áru, ami ár-érték arányban sosem volt kedvező. Mutatjuk, mik azok a termékek, amiket nem éri meg a kosaradba pakolni!

Az almától a vajon át a tojásig minden élelmiszer ára felkúszott egy nem túl barátságos összegig, ezért sokunknak megváltozott a vásárlási rutinja: figyeljük az akciókat, több helyről szerezzük be a mindennapi élethez szükséges dolgokat, vagy szimplán lemondunk arról, ami nem létszükséglet.

Viszont általános ökölszabály, hogy készételek vásárlásakor a többletmunkát és az extra csomagolást fizetjük meg, ezért sokkal pénztárcakímélőbb megoldás, ha magunk készítjük el az adott ételt.

Íme 6 olyan túlárazott élelmiszer, amit tényleg csak erős késztetés esetén vegyél meg.

A túlárazott élelmiszerekért kattints a galériára!

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

Egy logikus lépés, és búcsút inthetsz a gyümölcslégynek

A gyümölcslegyek bosszantó módon szállják meg a frissen vásárolt gyümölcsöket, leginkább a banánt. Egy tálba kirakva alig fél nap kell, és meg is kezdik a hadjáratukat, ellepve az addig gusztusosnak ható gyümölcsöket. Most adunk egy nagyon egyszerű tippet, mit kell tenned, hogy a bosszantó kis kártveőket távol tartsd a konyhádtól!

Balogh Lilla

További cikkek