Éld át ezt a francia gasztroorgazmust! - VIDEÓ

Több tucat elbűvölő francia péksütemény, ámulatba ejtő desszertek születése pillanatról-pillanatra - ahogy egy profi francia cukrász készíti! Valódi ételpornó pikáns képeken.

Mindez a Canon legújabb reklámfilmjében került a szemünk elé, amiben a világhírű francia cukrászt, Dominique Gros-t láthatjuk egy sor csodálatos francia sütemény készítése közben, saját cukrászatában.

A pár perces reklám bevezetésében láthatjuk, ahogy cukrászmesterünk a párizsi Le Cordon Bleu-ben készít néhány színes vázlatot a fejében megálmodott desszertkölteményekről, majd beindul a mágikus zene, és vele együtt a francia sütemények ételpornója.

A fejedelmi chouquettes-ek, habcsókok, gyümölcsös sütemények és torták elkészítése a szemünk előtt megy végbe egészen lenyűgöző módon, amit aztán a cukrász a csokoládéval, tejszínnel és karamellmázzal történő bevonással juttat a csúcsra.

Akit a francia süteményeken túl érdekel a fotózás és a filmezés is, értékelni fogja a videó végén a gasztroorgazmus pillanatainak megörökítéséhez használt eszköz és lencse bemutatását is.

És ezt láttad már?

A "mi" pulinkkal édesget reklámjában a Dr Pepper!

(via Eater)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.