Éld át ezt a francia gasztroorgazmust! - VIDEÓ

Több tucat elbűvölő francia péksütemény, ámulatba ejtő desszertek születése pillanatról-pillanatra - ahogy egy profi francia cukrász készíti! Valódi ételpornó pikáns képeken.

Mindez a Canon legújabb reklámfilmjében került a szemünk elé, amiben a világhírű francia cukrászt, Dominique Gros-t láthatjuk egy sor csodálatos francia sütemény készítése közben, saját cukrászatában.

A pár perces reklám bevezetésében láthatjuk, ahogy cukrászmesterünk a párizsi Le Cordon Bleu-ben készít néhány színes vázlatot a fejében megálmodott desszertkölteményekről, majd beindul a mágikus zene, és vele együtt a francia sütemények ételpornója.

A fejedelmi chouquettes-ek, habcsókok, gyümölcsös sütemények és torták elkészítése a szemünk előtt megy végbe egészen lenyűgöző módon, amit aztán a cukrász a csokoládéval, tejszínnel és karamellmázzal történő bevonással juttat a csúcsra.

Akit a francia süteményeken túl érdekel a fotózás és a filmezés is, értékelni fogja a videó végén a gasztroorgazmus pillanatainak megörökítéséhez használt eszköz és lencse bemutatását is.

És ezt láttad már?

A "mi" pulinkkal édesget reklámjában a Dr Pepper!

(via Eater)

Címlapról ajánljuk

További cikkek