Dukai Regina Instagramján vallott betegségéről, és mutatta meg műtéte nyomait testén

Dukai Regina hosszasan taglalta tökéletlenségeit Instagramján - a monológ végén pedig a sok külső "hiba" mellett két komolyabb betegség neve is felmerült.

"Szeretem a nagy fogaimat,amik miatt sokszor lófejűnek csúfoltak, mert nélkülük nem lenne olyan a mosolyom,amilyen, és a természetesen vastag számban is nagy szerepet játszanak ezek a nyuszifogak" - ilyen és ehhez hasonló tökéletlenségeit veszi sorra Dukai Regina nemrég megjelent Instagram-posztjában. Helyet kap még a listán a csinos influenszer állítólag túlzottan is vékony szálú haja, reggelre mindig bucira dagadó szemhéja, az (ülve) egy shar pei harmonikázó bőréhez hasonlatos hasa, narancsbőre vagy eres kezei.

Mert ugye kinek nincsenek hibái?

Az endometriózisról itt olvashatsz bővebben:

Erős görcsök, fájdalom a nehéz napokon? Lehet, hogy ez a betegség áll a háttérben

A POSZTOT ITT TALÁLOD!

A kevéssé súlyos "testi hibák" után viszont szóba hozza szívbetegségét is, amire naponta gyógyszert szed, és amitől néha nem kap levegőt, valamint nemrégi endometriózis-műtétét és annak picike nyomait hasán - amiket egyébként fotón mutat meg, és arra biztat mindenkit, a hibáival együtt szeresse magát.

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

via

címlapfotó

Címlapról ajánljuk

3 meggymagozási módszer, ha macera nélkül úsznád meg a folyamatot

Eljött a nyárnak az az időszaka, amikor kilószám kell megtisztítanunk a meggy és a cseresznye bordó szemeit. A magozás ugyan nem egy bonyolult folyamat, de mivel gyakran akár órákig is eltarthat, jobb, ha néhány trükkel és aprósággal megkönnyítjük a saját dolgunkat. A meggymagozásra több lehetséges módszer is adott: nézzük, kézzel, késsel vagy evőpálcikával járunk a legjobban!

Lakos Benedek

További cikkek