Drukkolj Argusz krokettjéért!

Ő itt Argusz, a vizsla. Nem mellesleg imádja a házi készítésű burgonyakrokettet, mondhatni függő. Csak sajnos ezúttal nagyobb a feladat hozzájutni, mint azt gondolta...

Valószínűleg a te házikedvenced is mindent megtesz azért, hogy jutalomfalatját - az általad kitűzött célokat véghezvíve - megszerezze tőled: parancsra ül, ágaskodva pitizik, vagy a legelképesztőbb mutatványokat teljesíti érted.

A lenti videó tanulsága szerint Argusszal ebben az esetben nem bántak kesztyűs kézzel gazdái: a jámbor, krokettrajongó kedvencnek egy konyhapult kellős közepéről kell megszereznie szeretett nassolnivalóját, amit a legkülönbözőbb módon, minden erejét bedobva meg is próbál magához édesgetni.

Drukkolj Argusznak, és nézd meg, hogyan harcol a frissen sütött burgonyakrokettért a mindenre elszánt vizsla:

Burgonyaropogós

Vaddisznótokányhoz ajánlom köretként, de számos más szaftos húsételhez is kiválóan passzol. 

Sonkás csirkekrokett

3 napja idő hiányában elkerültem a konyhát, de most végre volt időm kipróbálni egy receptet, amit egy újságban találtam. A olívaolajas-lisztes-tejes mártás nálam már akkor ...

Mandulás krokett

A Nők Lapja Konyhában akadt meg a szemem ezen a különleges köreten. Nem bonyolult az elkészítése, a kinézete annál szebb. Nagy sikert arattam vele. A képen a mandulás krokett mellett ...

(via Daily Argus)

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...