Drukkolj Argusz krokettjéért!

Ő itt Argusz, a vizsla. Nem mellesleg imádja a házi készítésű burgonyakrokettet, mondhatni függő. Csak sajnos ezúttal nagyobb a feladat hozzájutni, mint azt gondolta...

Valószínűleg a te házikedvenced is mindent megtesz azért, hogy jutalomfalatját - az általad kitűzött célokat véghezvíve - megszerezze tőled: parancsra ül, ágaskodva pitizik, vagy a legelképesztőbb mutatványokat teljesíti érted.

A lenti videó tanulsága szerint Argusszal ebben az esetben nem bántak kesztyűs kézzel gazdái: a jámbor, krokettrajongó kedvencnek egy konyhapult kellős közepéről kell megszereznie szeretett nassolnivalóját, amit a legkülönbözőbb módon, minden erejét bedobva meg is próbál magához édesgetni.

Drukkolj Argusznak, és nézd meg, hogyan harcol a frissen sütött burgonyakrokettért a mindenre elszánt vizsla:

(via Daily Argus)

Hozzászólások (4)

culiko55

Szegény kutyi ,nem sikerült neki,remélem utána a gazdi oda adta neki.

libaláb

Én inkább Youtube-on néztem meg, ott írja a tulaj, hogy végül odaadta neki, a kommentel?k pedig mind szóvá tették, hogy ha már ilyen szép kutyája van, akkor gondozza már és vágja le a hosszú körmeit, avagy sétáltassa-futtassa sokkal töbet, hogy lekopjon magától..

sylvya

Szegény csórikám... :-)

Sz. Ági

Remélem megkaparintotta végül. Egy dolog viszont biztosan kiderült: a kutya egyértelm?en jobbkezes.

Törölt felhasználó

Nekem nem a hosszú körmeivel lenne problámám, hanem a nyakán villogó szerkezettel ami ha a kutya akár elvakkantja magát megrázza. Ilyen szánalamas kutyatartó lennék akkor inkább nem mutogatnám.

Címlapról ajánljuk