Drukkolj Argusz krokettjéért!

Ő itt Argusz, a vizsla. Nem mellesleg imádja a házi készítésű burgonyakrokettet, mondhatni függő. Csak sajnos ezúttal nagyobb a feladat hozzájutni, mint azt gondolta...

Valószínűleg a te házikedvenced is mindent megtesz azért, hogy jutalomfalatját - az általad kitűzött célokat véghezvíve - megszerezze tőled: parancsra ül, ágaskodva pitizik, vagy a legelképesztőbb mutatványokat teljesíti érted.

A lenti videó tanulsága szerint Argusszal ebben az esetben nem bántak kesztyűs kézzel gazdái: a jámbor, krokettrajongó kedvencnek egy konyhapult kellős közepéről kell megszereznie szeretett nassolnivalóját, amit a legkülönbözőbb módon, minden erejét bedobva meg is próbál magához édesgetni.

Drukkolj Argusznak, és nézd meg, hogyan harcol a frissen sütött burgonyakrokettért a mindenre elszánt vizsla:

(via Daily Argus)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Múltidéző bejgli a PENNY karácsonyi filmjében

Bejgli nélkül nincs karácsony! A bejgli a karácsonyi ünnepek elengedhetetlen süteménye, amiben ott rejlenek a családi hagyományok, a régi karácsonyok. Ahány család, annyiféle recept, annyi apró trükk, titkos hozzávaló, amelyektől minden bejgli kicsit más ízű lesz. A PENNY karácsonyi reklámfilmjében kibontakozó megható történet középpontjában is a bejgli áll. Íze visszahozza a gyermekkori emlékeket, a családi hagyományokat, és összeköti a generációkat.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Almás sütemények karácsonyra

Egy finom almás sütemény karácskor is megállja a helyét, szóval mindenképpen készítsünk egy tepsivel, hogy a család apraja-nagyja örüljön.