Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chris Hemsworth szülőket megosztó sztorit mesélt kislányáról és két szelet Snickersről

Szülőket (és nem csak szülőket) felháborító történet, vagy cuki, bevállalós apa-lánya sztori? Mit gondoltok?

(Nem csak szülőket) megosztó történetet mesélt Chris Hemsworth aka Thor a Jimmy Kimmel showban egy hete, ahol – Scarlett Johanssonnal, Robert Downey Juniorral és Paul Rudd-dal karöltve – a Bosszúállók (Avengers) – Végjáték (Endgame) című film bemutatója kapcsán vendégeskedett.. Kisgyerekesek most ne figyeljenek...vagy de?

A genetikai főnyereménynek tartott ausztrál színész, bár nevetve anekdotázott kislányával átélt Disneylandes kalandjáról, nem biztos, hogy mindenki szívébe belopja magát felelős apaság tekintetében. Robert Downey Jr. reakciója alapján például tuti nem.

Hemsworth ugyanis elmesélte, hogy pár évvel ezelőtt még most is csak 6 éves (!!!) kislányát nem engedték fel a vidámpark úgynevezett Tower of Terror nevezetű szabadesés-tornyára, ami mintegy 50 méterre emelkedik, mielőtt hirtelen a földnek csapódna.

Mivel kislánya nem érte el a magasságkorlátot (hogy is érhette volna), Chris nem hagyta annyiban, és belerakott a gyermek cipőjébe egy-egy Snickers-szeletet, hogy megemelje pár centivel. A furcsa ötlet működött, így felülhettek a „játékra”, de India Rose így is túl picinek bizonyult, mert a menet alatt gyakorlatilag össze-vissza csúszkált a túl nagy ülésen, apja pedig nem győzte szorítani a sikítozó kislányt. Mivel a mesélő jókedvűen, gyakorlatilag büszkén meséli a sztorit a közönség előtt, vélhetően nem voltak életveszélyben, de na. Azért nem kicsit megosztó ez a történet, valljuk be.

„Talán mégsem véletlen írták ki a magasságlimitet”- konstatálja a végén.

„TALÁN?!” – kérdezi vissza kicsit indulatosan Robert Downey Jr. Sőt, Johansson is megjegyzi, hogy felelőtlenség volt. Na igen, egyetértünk.

NÉZD MEG ITT:

Ki is akadtak páran a Twitter-en, míg nem egy rajongó megvédte, mondván, Thor is ezt csinálta volna.

Szerinted?
 

Ezeket láttad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!