Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Íme a Trónok harca fagyitojása, amitől úgy érezheted magad, mint Daenerys Targaryen

Valószínűleg te is elkanalaznál néhányat a sárkánytojásokat mintázó fagylaltból, míg kiderül, ki ül a vastrónra a Trónok harca utolsó évadában. 

Trónokharca-lázban ég az egész világ, miután megjelent a nagy sikerű sorozat utolsó évadának első része. A premierre a cukrászdák és éttermek is készültek, a Friday's például Trónok harca menüvel várja a rajongókat. Az egyik New York-i cukrászdában fagylalttal készültek a premierre, nem is akármilyennel: fagyiból megalkották Daenerys Targaryen sárkánytojásait.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stuffed Ice Cream NYC (@stuffedicecreamnyc) által megosztott bejegyzés,

Valószínűleg ezt a desszertet sok rajongó megkóstolná. Mi egészen biztosan, mivel fűszeres csoki, matcha latte és earl grey ízesítést kaptak a fagylaltok, amik igazán különlegesnek számítanak. 

A tojásokat csak hármasával lehet rendelni, egy fa dobozban. Az egész 35 dollárba (kb. 9920 Ft) kerül. A box két hétig elérhető, természetesen csak az Egyesült Államokban, pedig Magyarországon is biztos sok rajongó érezné magát tőlük úgy, mint Viharbanszületett Daenerys Targaryen, első ezen a néven, az Elsők, az Andolok és a Rhoyniak királynője és a birodalom védelmezője, sárkányok anyja, a láncok leverője, Mereen királynője, a Nagy Fűtenger Khaleesi-je. 

Ezeket olvastad már?

via Delish

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!