2023-ban a Sugar Design Cukrászda feketeribizlis-tonkababos-feketeszezámos süteményét választották Budapest desszertjének – írja a hvg.hu.
![](https://image-api.nosalty.hu/nosalty/images/article-images/jn/hm/9B9KxkN3W7JKP9pJKUgSyNimeJtH6Qpyy1oKqLik.jpg?p=lqip-16%3A9&s=9363647208de4c1c6cdea9499fb685a8)
Az Édes Napok Budapest nevezetű eseményen lehet majd először kóstolni
A sütemény feketeszezámos piskótát kapott, amelyet feketeribizlis puha zselével töltöttek be, erre tonkababos, áfonyás feketeribiszke-mousse került belga étcsokoládés ganache-sal és ropogós krokantpralinéval.
![](https://image-api.nosalty.hu/nosalty/images/article-images/c2/5a/GSajMlPgvHbnp906H6JDCtFYZOZHx1tVDjUxXE7n.jpg?p=lqip-16%3A9&s=f9f4101a4697d4e714e3d0562c85a3e1)
A desszertet először az Édes Napok Budapest elnevezésű csokoládé- és édességünnepen kóstolhatjuk meg péntektől vasárnapig, a Szent István-bazilika előtt.
Még több friss hír: