Meglepően olcsó a Bialetti és a Dolce&Gabbana kotyogósa

A vártnál kedvezőbb áron lehet beszerezni az ikonikus Bialetti egyedi tervezésű kávéfőzőjét.

Az összes kávéimádó tisztában van azzal, hogy az 1933-ban, Alfonso Bialetti által létrehozott Moka Express mindig is az olasz stílus vitathatatlan ikonjának számított. Ezért nem túl nagy meglepetés, hogy az egyik leghíresebb olasz luxus divatház, a Dolce&Gabbana most együtt ünnepli az olasz kávérituálét a Bialetti kávéfőzőivel. Sőt, nem is akárhogyan, hanem egy csodaszép közösen dizájnolt kotyogóssal.

Meseszép kotyogóst készített a Bialetti és a Dolce&Gabbana

Szicília szépsége előtt tisztelet az új kotyogós

Az exkluzív Dolce&Gabbana kiadású Moka Express tisztelgés Szicília művészete, mesterségei, tájai és egyedi színei előtt, újrateremtve a szicíliai kordé dekoratív motívumait

– olvasható a leírás a Bialetti honlapján.

A kotyogóson látható színek és motívumok a sziget folklórjának olyan elemei, amelyek hagyományaikkal együtt mindig is a Dolce&Gabbana esztétikájának középpontjában álltak.

Íme a Bialetti x Dolce&Gabbana Moka Express kotyogósa / Fotó: Bialetti

A kotyogós megalkotásával az volt a készítők célja, hogy a meseszép Bialetti Dolce&Gabbana Moka Express a kávérituálét a stílus ünnepévé, ezáltal kétszeresen olasz élvezetté tudja alakítani.

A különleges 3 adagos kotyogós egyébként 31 900 forintért kapható, a nagyobb 6 adagos pedig 41 900 forintba kerül. A kávéfőzők gáz, elektromos és kerámia főzőlapon is használhatók, valamint 2 év garancia jár hozzájuk.

A csinos kotyogós mellé egy kiváló olasz kávé is dukál / Fotó: Bialetti

Perfetto Moka Irresistibile őrölt kávé különleges tárolóban

Szintén a különleges kollaboráció eredménye a 200 grammos, Perfetto Moka MOKA Dolce&Gabbana nevű őrölt kávé, amely egy a szicíliai kordé motívumai által ihletett, exkluzív fémdobozban kapott helyet.

„A 80% Arabica és 20% Robusta kiváló minőségű keveréke teszi a Perfetto Moka Irresistibile-t lekerekített, finom ízű kávévá, amelyben a virágos és gyümölcsös jegyek széles illata keveredik a mogyoró és a kakaó ínycsiklandó jegyeivel" – olvasható az exkluzív őrölt kávé leírása.

Címlapfotó: Buono

Forrásaink voltak.


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez a rákkeltő szer vonja be a legtöbb gyümölcsöt és...

Súlyos tényeket tár fel a kártevőirtó szerek használatát monitorozó civil hálózat legújabb jelentése, amelyből kiderült, hogy a mindennapi élelmiszerként fogyasztott friss zöldségek és gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmazhatnak rákkeltő szereket.

7 húsvéti étel csirkemellből, ha uncsi a sonka

Nem akármivel támadunk, ha fogytán vagy ünnepi receptötletekből: húsvétra (is) való ételeket hoztunk csirkemellből, melyek jól jöhetnek, amennyiben nem vagy túl nagy sonkarajongó. Mutatjuk, mikben gondolkozhatsz a tavasz legszebb ünnepén!