Borhab eperrel

A Konyhafőnök mai párbajában egy borhabot készítettek a versenyzők. Míg Murad a díszítéssel, Tánya a habosítással foglalkozott többet, és végül ez hozta meg a sikert számára.

Zabaglione eperrel - olasz borhabrecept

Hozzávalók 4 főre

Elkészítés

  1. A tojások sárgáját elkeverjük a cukorral és a borral.
  2. Vízgőz felett habverővel folytonosan kevergetve, kissé verve krémmé főzzük. A zabaglione akkor kész, amikor habos krémmé válik, térfogata megnő.
  3. A mosott száraz epreket félbevágjuk, poharakba tesszük, és rákanalazzuk a zabaglione-t.

Tudj meg többet A Konyhafőnök adásáról itt!

Legújabb receptek

Krumplifőzelék csirkefasírttal

Hát nekem a férjuram, soha nem volt oda a krumplifőzelékért....de mikor csinálok magamnak, mindig fogyasztott belőle. Most ott tartunk, hogy már ő kéri, hogy főzzek neki, hisz annyira ...

Csokiszuflé egyszerűen

Az illusztris francia desszert, amely légies állagával és elegáns külsejével sokak szívébe belopta magát. Ennek ellenére mégis kevesen állnak neki az elkészítésének, talán mert ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...