Borhab eperrel

A Konyhafőnök mai párbajában egy borhabot készítettek a versenyzők. Míg Murad a díszítéssel, Tánya a habosítással foglalkozott többet, és végül ez hozta meg a sikert számára.

Zabaglione eperrel - olasz borhabrecept

Hozzávalók 4 főre

Elkészítés

  1. A tojások sárgáját elkeverjük a cukorral és a borral.
  2. Vízgőz felett habverővel folytonosan kevergetve, kissé verve krémmé főzzük. A zabaglione akkor kész, amikor habos krémmé válik, térfogata megnő.
  3. A mosott száraz epreket félbevágjuk, poharakba tesszük, és rákanalazzuk a zabaglione-t.

Tudj meg többet A Konyhafőnök adásáról itt!

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...