Rossz hír érkezett a Bocuse d'Or döntőjéről

Bár sokak szerint benne volt a levegőben a módosítás esélye, új időpontra tűzték ki a Bocuse d'Or döntőjének dátumát.

Ismét csúszik a Bocuse d'Or Grand Finale időpontja. Az eredetileg kétévente, januárban megrendezésre kerülő döntőt 2021-ben júniusra datálták, a koronavírus-járványra való tekintettel azonban ismét új időpontra tűzték ki a Bocuse d'Or utolsó fordulójának dátumát.

Veres István a Bocuse d'Or európai döntőjén

A Dining Guide információi szerint a versenyt a már megszokott Sirha Lyon szakkiállítás keretein belül rendezik meg. A Sirha az új időpontnak megfelelően szeptember 23-27-ig tart majd, a Bocuse d’Or versenyre pedig a rendezvény utolsó két napján, szeptember 26-27-én kerül sor.

A gasztronómiai lap szerint benne volt a levegőben, hogy új időpontot jelölnek ki a kiállításra és a versenyre, a francia szervezők ugyanis már jó ideje halogatták a versenyalapanyagok kihirdetését. A Bocuse d'Or döntőjén Veres Istvánék képviselik majd Magyarországot, a magyar Bocuse d'Or Akadémia pár hete jelentette be, hogy a csapat új edzője nem más lesz, mint a Michelin-csillagos Stand és Stand 25 éttermek séfje, Széll Tamás.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Kép: Bocuse d'Or Akadémia

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Így lesz tökéletes a karácsonyi asztal: az Auchan friss halai...

A karácsonyi készülődés egyik legkedveltebb pillanata a halételek kiválasztása, hiszen a friss hal az ünnepi menü egyik meghatározó eleme. Az Auchan idén is széles és változatos halválasztékkal készül: a kínálatban 11-féle édesvízi és 13-féle tengeri halfaj szerepel, 16 áruházban élőhalvásárral várják a vásárlókat – élő halat kizárólag kábítva árusítanak, míg a többi üzletben friss, csomagolt termékekből lehet válogatni.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...