Rossz hír érkezett a Bocuse d'Or döntőjéről

Bár sokak szerint benne volt a levegőben a módosítás esélye, új időpontra tűzték ki a Bocuse d'Or döntőjének dátumát.

Ismét csúszik a Bocuse d'Or Grand Finale időpontja. Az eredetileg kétévente, januárban megrendezésre kerülő döntőt 2021-ben júniusra datálták, a koronavírus-járványra való tekintettel azonban ismét új időpontra tűzték ki a Bocuse d'Or utolsó fordulójának dátumát.

Veres István a Bocuse d'Or európai döntőjén

A Dining Guide információi szerint a versenyt a már megszokott Sirha Lyon szakkiállítás keretein belül rendezik meg. A Sirha az új időpontnak megfelelően szeptember 23-27-ig tart majd, a Bocuse d’Or versenyre pedig a rendezvény utolsó két napján, szeptember 26-27-én kerül sor.

A gasztronómiai lap szerint benne volt a levegőben, hogy új időpontot jelölnek ki a kiállításra és a versenyre, a francia szervezők ugyanis már jó ideje halogatták a versenyalapanyagok kihirdetését. A Bocuse d'Or döntőjén Veres Istvánék képviselik majd Magyarországot, a magyar Bocuse d'Or Akadémia pár hete jelentette be, hogy a csapat új edzője nem más lesz, mint a Michelin-csillagos Stand és Stand 25 éttermek séfje, Széll Tamás.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Kép: Bocuse d'Or Akadémia

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Így lesz tökéletes a karácsonyi asztal: az Auchan friss halai...

A karácsonyi készülődés egyik legkedveltebb pillanata a halételek kiválasztása, hiszen a friss hal az ünnepi menü egyik meghatározó eleme. Az Auchan idén is széles és változatos halválasztékkal készül: a kínálatban 11-féle édesvízi és 13-féle tengeri halfaj szerepel, 16 áruházban élőhalvásárral várják a vásárlókat – élő halat kizárólag kábítva árusítanak, míg a többi üzletben friss, csomagolt termékekből lehet válogatni.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...