Bevállalnál egy extra merész konyhát?

Unod az egyhangú, fehér szín uralta konyhád? Szeretnél egy kis vidámságot csempészni az otthonok legforgalmasabb, központi helyiségébe? Mutatunk pár izgalmas megoldást! 

A következő konyhák szakítanak a vezető trenddel, azaz az egyszerű, letisztult leginkább fehér uralta terekkel. Hogy áll a konyhának a zöld, sárga vagy a fekete? Vagy épp a kettő kombinációja? Mutatjuk!

Sárga-szürke-fekete egy konyhában

A szürke 2019-ben komoly helyet vívott ki magának az idei lakbererendezési trendek között. Nemcsak a fürdőben vagy a nappaliban, de a konyhában is jól funkcionál ez az árnyalat, akár olyan harsányabb színnel is, mint a sárga.

Kék-narancssárga, a jól működő páros

Kevesen vállalják be, de ha jobban megnézzük a két szín tökéletesen kiegészíti egymást egy modern konyhában is. Egyáltalán nem sok, egyáltalán nem zavaró, pont kellemes a szemnek.

Almazöld a konyhában? Igen!

Az almazöld egy kevésbé kedvelt szín, pedig – bármennyire is meglepő - tökéletesen tud érvényesülni a konyhában és egy jó adag vidámságot is kölcsönöz a helyiségbe.

Matt fekete az új fehér

A matt fekete konyhabútorok jöttek, láttak és győztek. Egyre elterjedtebb és kedvelt trend, a fotót elnézve nem is csodáljuk. Elegáns, letisztult és kényelmes, amihez egy konyhasziget az i-re a pont. Itt is játszhatunk a színekkel, minden más kiegészítő vagy tárgy lehet élénk.

Neked melyik összeállítás a befutó?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Tom Ross

via

Címlapról ajánljuk

Egy logikus lépés, és búcsút inthetsz a gyümölcslégynek

A gyümölcslegyek bosszantó módon szállják meg a frissen vásárolt gyümölcsöket, leginkább a banánt. Egy tálba kirakva alig fél nap kell, és meg is kezdik a hadjáratukat, ellepve az addig gusztusosnak ható gyümölcsöket. Most adunk egy nagyon egyszerű tippet, mit kell tenned, hogy a bosszantó kis kártveőket távol tartsd a konyhádtól!

Balogh Lilla

További cikkek