Milliók vannak oda a magyar bartenderért, aki kisfiának mixerkedik

Már több mint 4,5 millióan látták, és csaknem 270 ezren lájkolták azt a videót, amelyben egy magyar bartender apuka mixerkedik kisfiának.

Magyar bartenderért rajong a világ, Bácsi Sándor csupán néhány nap alatt lett világhírű azzal a "Stílusos Reggeli"-nek elnevezett videóval, melyben a mixer apuka kisfiának készíti el profi előadásmódban a reggeli tápszert.

A 2017-óta Dubajban élő és dolgozó Sándor még tavaly júniusban, a koronavírus első hullámának végén töltötte fel a két perces videót, melyben minden megtalálható, amit az éjszakai élet kedvelői hiányolhatnak: ritmusos zene, látványos italkeverés és jó társaság (ezúttal egy csendben merengő plüssmackó személyében).

A jópofa gegekkel telepakolt videó tavaly szeptemberben egyszer már osztatlan sikert aratott, akkor 10 millióan kattintották le Sándor előadását, néhány nappal ezelőtt viszont egy Twitter-felhasználó által még 7 millió megtekintést zsebelt be a készítő által Tinytini-koktélnak elnevezett italról szóló poszt.

A Magyar Konyha információ szerint Sándor Dubaj egyik neves, perui konyhát képviselő éttermében, a díjnyertes COYA-ban tölt be corporate bar menedzseri pozíciót, 2016-ban pedig még az év bartendere díjat is elnyerte.


Ezek a színes hírek is érdekelhetnek:

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek