Íme egy újabb élelmiszer, ami jóval olcsóbb külföldön, mint itthon

Ismét egy olyan élelmiszerről van szó, amelyet rendkívül sokan fogyasztanak itthon is, ám külföldön mégis kedvezőbb áron lehet megvenni.

Még korábban írtunk arról, hogy megéri Szlovákiában spagettit venni, hiszen kint sokkal olcsóbb a száraztészta, mint otthon. Most pedig a közkedvelt Barilla-szósz áráról érkezett hasonló hír...

Íme egy újabb élelmiszer, ami jóval olcsóbb külföldön, mint itthon

700 forinttal adják drágábban a tésztaszószt

A Telex újságírója nemrég Szicíliában járt, ahol egy Spar polcán bukkant rá a sokkal kedvezőbb árcédulájú Barilla szószra. A szicíliai Sparban akciósan 2 euro helyett 1,60 euroért lehet kapni a népszerű szószt (vagyis 760 forint helyett 600-ért).

A magyar akciós ár 1869 Ft helyett 1308 Ft volt, azaz körülbelül 5 euró helyett 3,50

– írja a cikk.

De a többi szósz is hasonló áron mozog, csupán a húst is tartalmazó Bolognese drágább kicsivel. Ennek a szósznak a magyar ára eredetileg 2639 forint, vagyis 7 euró, ami az olasz Sparban 3 euró (1140 forint) volt.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.