Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bár ne lenne igaz! Az idei nyárnak is megvan a bizarr ízesítésű fagyija

Nem kóstolnánk meg! Ti bevállalnátok?

Minden nyárnak megvan a maga bizarr ízesítésű fagylaltja. Tavaly például a ketchupos, a majonézes és a savanyú uborkás fagyik „hódították” meg a világot. Hogy miért van rájuk szükség, azt mi sem értjük, de idén nyáron sem maradhatunk fura íz nélkül: itt a MUSTÁROS fagyi.

Tudjuk, úgy kellett, mint egy falat kenyér! Mielőtt azonban megijednétek, hogy nálunk is forgalmazni fogják a terméket, van egy jó hírünk: a fagyit csak az Egyesült Államokban lehet majd kapni, az augusztus 3-i Nemzeti Mustárnap alkalmából. 

Inkább ezeket kóstold meg:

A mustárízű fagyi ötlete a French's mustárgyártó és a Coolhaus fagylaltozó munkatársainak közös szüleménye. A termék szerencsére csak néhány napig elérhető, az íze állítólag nem olyan szörnyű, a rikítósárga színe viszont annál inkább. Akik kóstolták, azok szerint nincs is annyira mustáríze.

Szavazz!

Te megkóstolnád a mustárízű fagyit?

Ezeket olvastad már?

via Delish

Nyitókép: French's

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

haszonitsne
haszonitsne Fri, 2019-08-02 18:06

Már azt várom, hogy mikor készítenek fokhagymás fagyit, esetleg lilahagymás fagyit. Az ötletet én adtam, úgy hogy tessék elkészíteni, és a jutalékom a bevételük 50 %-a!!!! Én biztos meg fogom venni, mert imádom a hagymaféleségeket!!