Bár ne lenne igaz! Az idei nyárnak is megvan a bizarr ízesítésű fagyija

Nem kóstolnánk meg! Ti bevállalnátok?

Minden nyárnak megvan a maga bizarr ízesítésű fagylaltja. Tavaly például a ketchupos, a majonézes és a savanyú uborkásfagyik "hódították" meg a világot. Hogy miért van rájuk szükség, azt mi sem értjük, de idén nyáron sem maradhatunk fura íz nélkül: itt a MUSTÁROS fagyi.

Tudjuk, úgy kellett, mint egy falat kenyér! Mielőtt azonban megijednétek, hogy nálunk is forgalmazni fogják a terméket, van egy jó hírünk: a fagyit csak az Egyesült Államokban lehet majd kapni, az augusztus 3-i Nemzeti Mustárnap alkalmából.

Inkább ezeket kóstold meg:

A mustárízű fagyi ötlete a French's mustárgyártó és a Coolhaus fagylaltozó munkatársainak közös szüleménye. A termék szerencsére csak néhány napig elérhető, az íze állítólag nem olyan szörnyű, a rikítósárga színe viszont annál inkább. Akik kóstolták, azok szerint nincs is annyira mustáríze.

{SZAVAZAS}

Ezeket olvastad már?

via Delish

Nyitókép: French's

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek