11 éttermi tálalás, amitől nem tudjuk, hogy sírjunk, vagy nevessünk

Nem csak az étel íze, a tálalás is nagyon fontos szerepet játszik egy éttermi fogás megítélésében. Vannak, akik egészen furcsa módon álmodták meg az étlap szervírozását. 

A következő képek szinte önmagukért beszélnek, mindegyik egy-egy étterem furcsa, néha ijesztő, olykor pedig szimplán csak nevetséges tálalási módszerét mutatja be. Ti mit szóltok hozzá?

1. Bacon elegánsan szervírozva

2. Mire hasonlít a brokkoli? Hát egy fára!

3. Töltsd magad! fánk

4. Biztos helyen marad a koktélod

5. A lényeg, hogy minden elférjen egy helyen!

6. Egy szem eper ezüst madárlábon tálalva

7. Lady Gaga is tiszteletét tette ebben az ázsiai étteremben

8. Ez egy görög saláta

9. 6, vagyis hat darab tortilla chips egy ruhaszárító kötélen

10. Rákkoktél hallal... Vajon elviteles a kaja?

11. Tésztavízesés, mert így sokkal könnyebb enni, nem igaz?

Ti találkoztatok már hasonlóan érdekes tányérokkal?

EZ IS ÉRDEKES:

Ezeket olvastad már?

via buzzfeed, reddit

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek