Automatából kortyolják a luxuspezsgőt karácsonykor

Az automatából vásárolt pezsgők üvegeit Swarovski-kristályok díszítik, szóval jobb, ha nem akarod visszaváltani! 

Először 2013-ban, a londoni Westfield áruházban lévő Selfridges üzlet installálta beglamour pezsgőautomatáját karácsonyi kampányuk részeként. Az azóta minden évben újra felállított pezsgős gép 17.99 fontért (átszámítva 6500 forintért) löki ki magából a bevásárlások alatt a pezsgőt.

A buborékos italautomatát 350 darab, 200 ml-es Moët & Chandon pezsgővel töltik fel, amiknek üvegeit mini Swarovski-kristályokkal díszítik. Persze a tervezők arra is gondoltak, hogy az üvegek elegánsan és sérülésmentesen kerüljenek a pezsgőre szomjas vásárlók elé, így az automatában egy roborkar emeli és adja ki nekünk a csillogó alkoholos italt.

Kérdésekre adhat okot a pezsgőautomata célközönsége is (hiszen azok, akik drága pezsgőt vesznek, valószínűleg nem automatából szeretnék megkapni a luxus italt), de mivel már a második éve kap helyet a szerkezet a londoni áruházban, így egészen biztos, hogy a közönséges pénzzel nem, kizárólag zsetonokkal működő luxusgép népszerűsége győzött.

Ez is érdekelhet!

7 fontos lépés, hogyan nyakald be Kardashianként a fröccsenő pezsgőt a kuffereddel! A tiéd is jó pohártartó?

(via DailyMail)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

31 étel, amit idén decemberben mindenképp tegyél az (ünnepi) asztalra

Ismét eltelt egy év, eszméletlen, de így van: nem voltunk restek most sem, összeszedtük nektek a legszebb, legünnepibb, legdecemberibb receptjeinket adventre, karácsonyra, szilveszterre és újvére, hogy ne maradjatok inspiráció nélkül. A klasszikus, házias, családi fogások mellett előkerülhet egy-egy újító ötlet is. Segítünk!