Automatából kortyolják a luxuspezsgőt karácsonykor

Az automatából vásárolt pezsgők üvegeit Swarovski-kristályok díszítik, szóval jobb, ha nem akarod visszaváltani! 

Először 2013-ban, a londoni Westfield áruházban lévő Selfridges üzlet installálta beglamour pezsgőautomatáját karácsonyi kampányuk részeként. Az azóta minden évben újra felállított pezsgős gép 17.99 fontért (átszámítva 6500 forintért) löki ki magából a bevásárlások alatt a pezsgőt.

A buborékos italautomatát 350 darab, 200 ml-es Moët & Chandon pezsgővel töltik fel, amiknek üvegeit mini Swarovski-kristályokkal díszítik. Persze a tervezők arra is gondoltak, hogy az üvegek elegánsan és sérülésmentesen kerüljenek a pezsgőre szomjas vásárlók elé, így az automatában egy roborkar emeli és adja ki nekünk a csillogó alkoholos italt.

Kérdésekre adhat okot a pezsgőautomata célközönsége is (hiszen azok, akik drága pezsgőt vesznek, valószínűleg nem automatából szeretnék megkapni a luxus italt), de mivel már a második éve kap helyet a szerkezet a londoni áruházban, így egészen biztos, hogy a közönséges pénzzel nem, kizárólag zsetonokkal működő luxusgép népszerűsége győzött.

Ez is érdekelhet!

7 fontos lépés, hogyan nyakald be Kardashianként a fröccsenő pezsgőt a kuffereddel! A tiéd is jó pohártartó?

(via DailyMail)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 hiba, amitől leragad és szakad a palacsinta

A palacsinta maga a megtestesült boldogság, kivéve persze akkor, ha nem viselkedik jól a serpenyőben, leragad, szakad, és összességében bosszúságot okoz nekünk. A mai Napi Tipp keretében a rosszalkodás mögött álló okokat vesszük majd sorra.