Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Annyira erős videót forgatott a Burger King, hogy reméljük, benned is megáll az ütő

Te mit tennél, ha azt látnád egy Burger Kingben, hogy egy gyereket bántak a társai? És ha egy szétlapított hamburgert kapnál, akkor kivernéd a balhét? Ideje elgondolkodni!

Az október a bully-ellenes (magyarul az iskolai cikizés-szekálás ellenes) hónap, ebből az alkalomból a Burger King és a NoBully.org egy kísérletbe kezdett: gyorséttermi fogyasztók szeme láttára rendeztek meg egy kicsit sem szokatlan jelenetet, amiben az étteremben ücsörgők szeme láttára iskolások esnek neki egy gyengébb társuknak – szemmel láthatóan bántják, lökdösik, pofozgatják, kólát öntenek a hamburgerébe. 

A megrendezett, de annál valósághűbb tesztben arra volt kíváncsiak, hogy mihez kezdenek a vevők ebben a helyzetben, és hogy jól érzékelhető kontaszt állítsanak az eset mellé, az incidenst végignéző vásárlók egy ugyanígy meggyalázott, ököllel péppé vert és kilapított hamburgert kaptak.

Mutatjuk mi történt, érdemes figyelni a reakciókat!

A videó tanulsága szerint a gyorsétteremben a szemtanúk 95 %-a a szétboxolt étel miatt szólt, de csak 12 %-a jelentette a kipécézett kisfiú esetét a személyzetnél.

Ahogy a videóban egy kissrác elmondja, egy ilyen helyzetben sajnos semmit sem csinálni a legkönnyebb. 

Szavazz!

Te mit tettél volna?

Ezeket olvastad már?

[via AdWeek]

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!