Sanszos, hogy ennyire gyorsan szeletelő embereket még nem láttál - élmény nézni!

Ha láttál már gyorsan (hagymát, dinnyét, gyümölcsöt) szeletelő, rapid sebességgel dolgozó embert, azt most felejtsd el - ők mindenre rátromfolnak.

Ez a videócska pont az a típus, amihez még hátra se kell dőlni - visz magával, és le is döbbent annyira, hogy ne legyen időd lazázni. Mellékhatásként pedig elgondolkodsz saját hagymaszeletelő képességedről, dinnyevágási szokásaidról, és úgy általában a munkamorálodról. Gyakorlat teszi a mestert - ez a mondás itt eléggé állja a helyét.

NÉZZÉTEK A VIDEÓT, ÉRDEMES!

A japán MOCHI is hasonló virtussal készül, nézd - fogyasztásába sokan bele is halnak évente

Döbbenet, hogy készül a MOCHI, a japánok világhírű nyúlós édessége

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek