Amy Schumer meglepően őszinte képet posztolt a lombikprogram árnyoldaláról

A népszerű színésznő szeretne még egy gyermeket, ami miatt most lombikprogramba kezdett, ez azonban nagyon megviseli a testét. 

Nemrég született meg Amy Schumer első gyermeke, akiről rendszeresen posztol képeket az Instagram-oldalán. A humorista egyébként aszülés utáni nehézségekről is szívesen beszél, így például most arról, hogy szeretne egy kistesót gyermekének, a teherbeesés azonban ez alkalommal nehezebben jön össze, mint azt gondolta, ezért férjévellombikprogramba kezdtek.

Nemrég egy nem mindennapi képet osztott meg az Instánaz injekciós kezelésnek köszönhetően kék-zöld foltos hasáról:„Egy hete kezdtem a lombikprogram hormonkúráját, kimerültnek érzem magam, és érzékenyebb is vagyok. Ha valaki már végigcsinálta ezt, és lenne valamilyen tanácsa, vagy megosztaná velem a tapasztalatait, kérem, tegye meg. A telefonszámom a bio-ban. Úgy tervezzük, hogy lefagyasztatjuk a petesejtjeimet, és kitaláljuk, mi legyen a következő lépés, hogy Gene-nek testvére szülessen.”

A sztárnak közel 30 ezren írtak, rengetegen próbáltak neki tanácsot adni, mások pedig megköszönték, hogy felhívta a figyelmet arra, hogy olyan nők/párok is küzdenek ilyen problémákkal, akiknek már van gyerekük.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Heti Menü – gyors és olcsó(bb) fogások advent első hetére

Szép lassan beindul az év végi roham, de mi úgy döntöttünk, hogy az aktuális nemzetközi járványőrület bőven elég a lelkünknek, nem vagyunk hajlandóak ezen felül stresszelni – ha nem muszáj. Most, advent első hetén gyors, egyszerű és viszonylag olcsó fogásokkal segítjük a hajrát.

Nosalty

További cikkek