20%-kal csökkenti az ALDI egy közkedvelt alapélelmiszer árát

Végre egy jó hír! Nemrég jelentett be az ALDI Magyarország, hogy 20%-kal csökkenti a kínálatában lévő egyik legkeresettebb alapélelmiszer árát. Az árcsökkenés nem akció, vagyis tartósan alacsony marad a termék ára.

Az utóbbi napokban jelentős változás ment végbe a nemzetközi tejpiacon. A nagyobb mennyiségben előállított nyerstej miatt egyrészt megnőtt a kínálat, ami a nyerstej árának csökkenéséhez vezetett. Másrészt januárban számos beszállítói szerződés lejárt – olvasható az ALDI Magyarország sajtóközleményében.

20%-kal csökkenti az ALDI egy közkedvelt alapélelmiszer árát

Mivel az ALDI Magyarország alacsonyabb beszerzési árakat ért el, ezért február 6-tól jelentősen, 20%-kal csökkentette a két legnépszerűbb, nemzetközi beszerzésű, 82%-os Desira és Milfina saját márkás vaj árát, így ezek 1199 forint helyett ezentúl 959 forintba kerülnek.

Ugyancsak csökkentette az áruházlánc a magyar beszerzésű, 60%-os zsírtartalmú, 100 grammos saját márkás Kokárdás vaj árát, ami 479 forint helyett mostantól 383 forintba kerül. Ez a három népszerű saját márkás ALDI-termék adja az áruházlánc teljes vajforgalmának több mint felét, így a vásárlók a legkedveltebb vajakat a mai naptól már valamennyi ALDI-üzletben jelentősen olcsóbban tudják beszerezni.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek