Alaplé: mostantól te is könnyedén pucolhatod ezeket a különleges gyümölcsöket

Szanaszét farigcsált ananász, gránátalmától összepettyezett falak, elvágott avokádókéz - ha számodra is ismerősek ezek a problémák, csekkold Alaplé-sorozatunk legújabb epizódját!

Ha az aprítás már profin megy mindenkinek, attól még mindig bárki belefuthat egy-egy különleges gyümölcsbe, aminek pucolásával nehezen birkózik meg. Hogyan ne kelljen újrafesteni a konyhát minden egyes gránátalmás saláta után? Hogyan vágjuk fel az avokádót anélkül, hogy utána a balesetire kelljen mennünk látogatóba? Tényleg megpucolhatjuk a mangót egy pohár segítségével? Kattints, és minden kiderül!

CompactTv-vel közös, új sorozatunkban Kelemen Áron séf segítségével a konyhai alaptechnikáktól indulva tanítunk meg főzni minden érdeklődőt. Nemcsak zöldfülű kezdőknek, hanem konyhában már jártas kiskuktáknak is érdemes követnie a sorozatot, hiszen sosem árt tudni, mit, miért és hogyan csinálunk főzés közben.

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...