Alaplé: mostantól te is könnyedén pucolhatod ezeket a különleges gyümölcsöket

Szanaszét farigcsált ananász, gránátalmától összepettyezett falak, elvágott avokádókéz - ha számodra is ismerősek ezek a problémák, csekkold Alaplé-sorozatunk legújabb epizódját!

Ha az aprítás már profin megy mindenkinek, attól még mindig bárki belefuthat egy-egy különleges gyümölcsbe, aminek pucolásával nehezen birkózik meg. Hogyan ne kelljen újrafesteni a konyhát minden egyes gránátalmás saláta után? Hogyan vágjuk fel az avokádót anélkül, hogy utána a balesetire kelljen mennünk látogatóba? Tényleg megpucolhatjuk a mangót egy pohár segítségével? Kattints, és minden kiderül!

CompactTv-vel közös, új sorozatunkban Kelemen Áron séf segítségével a konyhai alaptechnikáktól indulva tanítunk meg főzni minden érdeklődőt. Nemcsak zöldfülű kezdőknek, hanem konyhában már jártas kiskuktáknak is érdemes követnie a sorozatot, hiszen sosem árt tudni, mit, miért és hogyan csinálunk főzés közben.

Ezeket olvastad már?

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

HETI MENÜ: készülünk a karácsonyra – főszerepben a fahéj

Mi már készülődünk a karácsonyra, és ennek az alaphangulatnak az illatok és ízek is kötelező elemei – ide tartozik a fahéj is, amit most nemcsak süteményekbe csempészünk bele, hanem különleges fogásokba is, hogy lássátok, milyen kreatívan és sokoldalúan használható fűszer. A menühöz pedig remekül illik majd a Coca-Cola legújabb terméke, a Coca-Cola Zero Fahéj is! (x)

Szponzorált tartalom

További cikkek