És akkor most jöjjön Katy Perry melle vacsorára

Az amerikai előadóművész-énekesnő új videója gyakorlatilag egy kannibál szeánsz, ahol Katy Perryt tálalják fel vacsorára Roy Choi, Los Angeles-i sztárséf ajánlásával.

Előtte azonban egy seregnyi séf

  • kicsomagolja a folpackból,
  • alaposan megforgatják lisztben,
  • megdagasztják,
  • zöldségekkel pakolják meg,
  • majd megfőzik és kisütik,

hogy szintet lépve már ne csak a színes, szagos, ragadós, rágógumi dalok és videók jussanak eszünkbe róla, hanem például a kannibalizmus.

De vegyük inkább úgy, hogy Katy Perry is belevágott a gasztrobizniszbe, aki közben nagyon élvezi, ha ő az áldozati bárány, akit kihámoznak, alaposan megszaggatnak, ráhalmozzák a leveszöldséget, majd buja jakuzzizás gyanánt a bugyogó forróvízbe dobják.

A kajapornós sztori csavarja persze a klip végén üt be: nem is mondjuk, inkább mutatjuk, és persze Bon Appétit, azaz jó étvágyat!

Címlapról ajánljuk

A korai zsenge zöldborsóból készült a késői tavasz legjobb pesztója

A jóidő apró, zsenge és zöld sztárja, a magyar konyha elengedhetetlen alapanyaga, a nosztalgikus nyári fejtegetések alanya. Reméljük, mindenki rájött, hogy melyik hüvelyesről van szó: igen, a zöldborsóról! Fogtuk az idei első friss termést, és nem megszokott módon pesztót készítettünk belőle. Bár az ötlet elsőre merésznek tűnhet, mégis muszáj lesz kipróbálnod otthon.

Kristyán Fanni