Mit főzzek ma? Paradicsomos carpaccio, cukkinicurry és szotyifagyi várja, hogy elkészítsd

A mai menüsor a nyárra való tekintettel hűsítő fogásokat kínál. Szezonális, friss alapanyagok, kellemes, de nem túl pikáns fűszerek és egyszerű elkészítési mód dukál az ételekhez.

Kezdésnek hideg előételként bemutatkozik a hűsítő paradicsomcarpaccio, melyet keleties ízvilágával, főételként a vegán cukkinicurry követ, és mindezt a magyarok pisztáciájából készülő szotyifagyi teszi kerek egésszé.

ELŐÉTEL

Még több hideg előétel itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges egytálétel itt!

DESSZERT

Még több fagyi itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...