9 hely, ahonnan ha bejglit rendelsz, nem fogsz csalódni

Van elég feladat a karácsonyi készülődéssel: az ajándékok beszerzése, favásárlás, főzés. Stresszmentesítsd magad, és hagyd a bejglisütést a profikra, nem fogsz csalódni!

Bár rengeteg bevált recept van nálunk is, de a bejglisütés mégsem a legegyszerűbb műfaj. Jól el kell találni a töltelék arányait, hogy ne legyen se fojtós, se folyós, meg a tészta se száradjon ki, és jó lenne, ha nem is repedne szét. És ez még nem is a menü része, csak a “nassolnivaló”, hiszen ott vár még a töltött káposzta, a halászlé meg a kacsasült is. Persze, aki jó időmenedzsmentben, és mindenre jut energiája, azt isten ments, hogy lebeszéljem a házi sütésről, de én nem ilyen vagyok. Az ajándékokat is rendszerint az utolsó pillanatban szerzem be, a főzéssel pedig még nem volt olyan, hogy ne csúsztam volna meg, úgyhogy nálunk nem karácsonyi ebéd, hanem vacsora van. Az is este kilenc magasságában.

Szóval én támogatom az apró trükközést és a tehermentesítést, és ezt tanácsolom mindenkinek, akinek csak kicsi kételye is van azzal kapcsolatban, hogy menni fog-e minden egyszerre. Már csak azért is, mert szuper helyekről lehet bejgliket rendelni, amiben szinte biztos, hogy nem fogunk csalódni, és legalább egy gonddal és stresszfaktorral kevesebb lesz az idei ünnepen.

Összeszedtem azoknak a helyeknek a listáját, ahonnan érdemes rendelni:

Címlapról ajánljuk

További cikkek