9 burgonyaköret, ami olyan jó, hogy nem is illik rá a krumpli név

Vannak olyan finom burgonyaköretek, hogy az ember már csak tiszteletből sem hívná őket krumplinak.

  1. 1.

    A legegyszerűbb krumplikrokett

  2. 2.

    Hercegnőburgonya Nora Palmer konyhájából

  3. 3.

    Mustáros krumpli

  4. 4.

    A tökéletes sült krumpli

  5. 5.

    Tepsis krumpli, ahogy még nem láttad

  6. 6.

    Tejszínes burgonyatorony

  7. 7.

    Klasszikus burgonyapüré

  8. 8.

    Tejfölös fűszeres sült krumpli

  9. 9.

    Csőben sült zelleres krumpli

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek