7 nap, 7 étel – Gyors és tavaszias húsételek kerülnek terítékre

Ugyan a tavaszban a frissen megjelenő, zsenge zöldségek a legjobbak, most a héten mégis kicsit a húst vonjuk középpontba, gyors, de laktató és végletekig kreatív ebédeket alkotva segítségével.

A húsételek, szerencsénkre, lehetnek annyira sokszínűek, hogy ne unjunk rájuk nagyon hamar. Ehhez azonban szükségünk lesz néhány kiegészítő dologra: például harsány szezonális zöldségekre, buzgó kreativitásra és a kreatív szellemünket támogató, megbízható receptekre. Mindezek megtalálhatók az alábbi kis összeállításban, amely 7 színes, változatos és laktató, de legfőképpen gyors tavaszi húsételt tartalmaz. Boldog főzést!

Nézd meg galériánkban a hétre szánt gyors, tavaszi húsételeket, a receptekért kattints a képre!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai inspiráció a tavaszi konyhádba:

Legújabb receptek

Epres menzás piskóta

Mi történne, ha a klasszikus és retró menzás piskótába egy nagy marék eper költözne? Erre a kérdésre keresi a választ az alábbi süteményrecept és higgyük el, meg is találja gond ...

Égetett cukkinikrémleves

Az önmagában szerény ízű cukkinit fantasztikus és különleges krémlevessé alakíthatjuk, ha turmixolás előtt jó alaposan megkapatjuk a sütőben. Nem kell félni a kozmálástól: épp ez ...

Címlapról ajánljuk

A nagyi tippje: így lesz a legfinomabb a retró gyümölcstorta

A retró gyümölcstorta egy igazán nosztalgikus, szívet melengető sütemény, amiből akkor is lecsúszik egy-egy szelet, ha nem ez a kedvencünk. A nagyi foteljéből a legjobb enni, de ha erre most nincs lehetőség, akkor se csüggedjünk, mert Napi Tippünkkel a mienk lesz a legfinomabb a retró gyümölcstorta!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...