7 nap, 7 étel – A rakott ételek adnak erőt nekünk egész héten

Ezen a héten szóljon minden a különböző alapanyagok szeleteléséről, majd egymásra halmozásából, a szép rétegek kialakításáról és azok egybesütéséről. Sajtszórásról, tejföllel fedésről, alufóliázásról, rápirításról. Egyszóval: a legfinomabb rakott ételekről.

A rakott ételek ugyan elsőre macerásnak mutatják magukat a sok szeleteléssel és rétegezéssel, de ha belegondolunk, hogy ezek után már semmi dolgunk nincs az éhséggel teli várakozáson kívül, rögtön rájöhetünk: akár egy egész hétig is tudnánk ízes-szaftos rakottasokkal élni. Nos, ez lesz az a hét nap, amikor valóra válhat álmunk – a legkülönfélébb rakott ételek sorakoznak fel az alábbi ajánlóban, csak arra várva, hogy kiválasszuk, elkészítsük és jó étvággyal elfogyasszuk őket.

Nézd meg galériánkban, milyen rakott ételek érkeznek a héten!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ha még színesebbé tennéd az életet a konyhában:

Címlapról ajánljuk

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!

Nosalty

További cikkek

31 gyönyörű étel, amit mindenképpen készíts el idén márciusban

Végre itt a március, a (naptári) tavasz első napjai, egyre tovább van világos esténként, a madarak csicseregnek hajnalban, a zöldség- és gyümölcskínálat nőttön nő és színesedik, sőt, idén erre a hónapra esik a nőnap és március 15-e mellett a húsvét is! Erre az időszakra tehát ennek tudatában mutatjuk a legszebb receptjeinket.