6 szaftos húsétel sertéslapockából, ami után mind a tíz ujjad megnyalod

A sertéslapocka nem tartozik a népszerű alapanyagok közé, ha sült húsról van szó, nem véletlenül, mivel sokáig kell sütni. Az omlós végeredmény azonban megéri a várakozást.

  1. 1.

    Lapocka lassan sütve

  2. 2.

    Tépett hús alias pulled pork

  3. 3.

    Frankföldi sertéslapocka

  4. 4.

    Fűszeres egyben sült sertéslapocka

  5. 5.

    Lyoni lapocka

  6. 6.

    Pulled pork

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek