5 magyar híresség, akiről nem is gondoltad volna, hogy étterme van

Munkájuk távol állt a gasztronómiától, de a magyar hírességek szerették volna magukat kipróbálni a vendéglátásban, és lám, lám bejött nekik az üzlet!

Nem csak külföldön nyitnak éttermeket a hírességek, a hazai sztárok közül is sokan kipróbálják magukat a vendéglátásban. Ahogy az Egyesült Államokban, úgy itthon is voltak csúfos bukások, néhány ismert ember étterme viszont évek óta szeretettel és finom ételekkel várja a vendégeket.

1. Tommy di Napoli - Kásás Tamás

Kásás Tamás étterme, a Tommy di Napoli 2014. májusában nyitott meg Budán, a Komjádi uszoda mellett. Aháromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó édesapja révén sok évet töltött Szicíliában, ezért imádja az olasz ételeket. Régi álma vált valóra, amikor megnyithatta éttermét. Az ételek minőségi, olasz alapanyagokból készülnek. Kásás Tamás kedvenc nápolyi fogásai mellett a tradicionális itáliai finomságok is megkóstolhatók az étteremben.

2. Lakatos Műhely - Lakatos Márk

Lakatos Márk 2016 tavaszán nyitotta meg kolbászozóját a pesti Hold utcai piacon. Márk sokáig csak a divat világában volt ismert, de a Konyhafőnök VIP-ban és a Nosaltyn is bebizonyította, hogy ért a főzéshez. A Lakatos Műhelytöbb mint három éve sikeres, és a kolbászkák mellett napi menüvel is várja a vendégeket.

3. Paneer - Sváby András

A Paneer újragondolta és megreformálta az egyik közkedvelt ételt, a rántott sajtot.Kirántják a cheddart, az ementálit, a camembert sajtokat, de "retro" termékként a jó minőségű trappistát is bundázzák. A sajtok mellett más ételek is találhatóak a kínálatukban. Sváby András 2014-ben indította el a Paneert, amely a pesti Katona József utca mellett több hazai fesztiválon is megtalálható. A műsorvezető korábban nálunk is megmutatta főzőtudását.

4. Korhely étterem - Rákóczi Feri

Lassan hat éve, hogy Rákóczi Feri megnyitotta éttermét a pesti Liszt Ferenc téren. A rádiós társtulajdonosa a Korhely daloda és falodának. Az étterem főleg magyaros ételeket kínál olyan hazai alapanyagokból, mint például a bakonyi szarvasgomba, az etyeki sajt, a bátaszéki és békéscsabai kolbász, a mangalica és szürke marha. Rákóczi Feri nem titkoltan imád főzni is, gyakran felbukkan kuktaként Havas Dóra és Borbás Marcsi oldalán is.

5. Like Bisztró és Pizzéria - Hajdú Péter

Hajdú Péterről keveset hallani mostanság, nem nagyon szerepel már a televízióban. A törökbálinti étterme viszont még mindig üzemel. Bár a Like Bisztró és Pizzéria teraszát néhány éve felgyújtották, és a munkaerőhiány miatt is voltak problémái, most is finom ételekkel várja az arra járókat.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek