Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

5 híres ember utolsó ebédje, vacsorája - ezeket ette halála előtt Jackson, Elvis és Lennon

Michael Jackson, Elvis, John Lennon, Sinatra, Jimi Hendrix - sajnos, régóta nincsenek már velünk. Egy eddig talán ismeretlen dolgot árulunk el róluk: mit ettek haláluk előtt?

1. Elvis Presley

1977. augusztus 16-án a Király négy gombóc fagylaltot és hat csokis kekszet evett meg memphisi otthonában, majd lefeküdt. Néhány óra múlva felkelt, kiment a fürdőszobába, ahol szívrohamot kapott. Elvisről tudva lévő volt, hogy édesszájú. Kedvenc étele egy szalonnás, banános, mogyoróvajas szendvics volt, amit mi is elkészítettünk.

2. John Lennon

1980. december 8-án Lennon csak egy marhahúsos szendvicset evett, mert az volt a terve, hogy ha hazaér, akkor majd megvacsorázik rendesen. Sajnos, sosem ért haza, mert Mark David Chapman lelőtte őt.

3. Jimi Hendrix

1970 szeptember 18-án, hajnali 3 órakor Jimi Hendrix barátnője, Monica tonhalas szendvicset készített maguknak londoni lakásukban. Nem sokkal később, délelőtt 11:27-kor eszméletlenül találtak rá a 27 éves gitárvirtuózra. Egy órával később, a kórházba szállítását követően, halottnak nyilvánították.

4. Frank Sinatra

Frank Sinatra 1998. május 14-én, 82 évesen, felesége társaságában vesztette életét, szívrohamban. Halála előtt egy grillezett sajtos szendvicset evett.

5. Michael Jackson

Michael Jackson „imádta az édeset, de nem evett cukrot vagy csokit”. 2009. június 25-én spenótos csirkesalátát evett. Halálát súlyos gyógyszer-túladagolás okozta.

Ezeket olvastad már?

via The Daily Meal

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!