5 éves a NoSalty!

5 évesek lettünk! Ebből a jeles alkalomból a NoSalty háziasszonya, Petra mesél nektek a kezdetekről, szakácsaink, Dacota és ízHUSZÁR, megsütötték a NoSalty születésnapi tortáját!

{node=139610}

A kezdetekről

Minden egy tésztával és egy fotóval kezdődött évekkel ezelőtt. Elkészítettem életem első, kézzel gyúrt, nyújtott és metélt pappardelle tésztáját – a Szakácsok Könyve útmutatásaira kínosan ügyelve –, majd nyakon öntöttem egy kis pestóval, és annyira megelégedetten álltam a tányér fölött, hogy úgy éreztem, ezt muszáj megörökíteni.

Ma már valószínűleg nem buzdulnék fel ugyanezen kép láttán, de a mai napig nagyon kedves számomra az említett fotó, mert ezzel egy időben fogant meg a NoSalty gondolata. Lázas tervezgetésbe kezdtünk, a terveket tettek követték, és 2008 tavaszán elérkezettnek láttuk a pillanatot, hogy csatlakozhasson online receptgyűjteményünkhöz minden, hozzám hasonlóan a szabadidejét a konyhában töltő, kedves szakácstársunk.

Muris visszaemlékezni a kezdetekre, amikor naponta egy új recepttel jelentkeztünk, aztán lassacskán kettővel, majd hárommal, manapság pedig alig győzünk lépést tartani a beérkező jobbnál jobb receptekkel. Köszönjük nektek a sok-sok finomságot, amit megosztottatok országgal-világgal, köszönjük a sok kedves szót, amit kaptunk tőletek, reméljük, továbbra is számtalan ínycsiklandó recepttel, praktikus tudnivalókkal és érdekes cikkekkel tudunk megörvendeztetni benneteket!

A mi tortánk!

A jeles eseményt meg kellett ünnepelnünk, így megkértük két szakácsunkat, Dacotát és ízHuszárt, hogy készítsenek egy tortát, amellyel ünnepelhetünk. A lényeg az volt, hogy egyedi legyen, és a NoSalty olvasói is szeressék. Így született meg a két népszerű desszert, a brownie és a sajttorta keveréke, egy kis karamellás kesudióval. A tömör gyönyört ti is elkészíthetitek, a receptet itt találjátok, a fázisfotókért pedig kattintsatok a képre!

{ GALÉRIA = title:NoSalty%20torta%20l%C3%A9p%C3%A9sr%C5%91l%20l%C3%A9p%C3%A9sre, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 }

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek