5 éves a NoSalty!

5 évesek lettünk! Ebből a jeles alkalomból a NoSalty háziasszonya, Petra mesél nektek a kezdetekről, szakácsaink, Dacota és ízHUSZÁR, megsütötték a NoSalty születésnapi tortáját!

{node=139610}

A kezdetekről

Minden egy tésztával és egy fotóval kezdődött évekkel ezelőtt. Elkészítettem életem első, kézzel gyúrt, nyújtott és metélt pappardelle tésztáját – a Szakácsok Könyve útmutatásaira kínosan ügyelve –, majd nyakon öntöttem egy kis pestóval, és annyira megelégedetten álltam a tányér fölött, hogy úgy éreztem, ezt muszáj megörökíteni.

Ma már valószínűleg nem buzdulnék fel ugyanezen kép láttán, de a mai napig nagyon kedves számomra az említett fotó, mert ezzel egy időben fogant meg a NoSalty gondolata. Lázas tervezgetésbe kezdtünk, a terveket tettek követték, és 2008 tavaszán elérkezettnek láttuk a pillanatot, hogy csatlakozhasson online receptgyűjteményünkhöz minden, hozzám hasonlóan a szabadidejét a konyhában töltő, kedves szakácstársunk.

Muris visszaemlékezni a kezdetekre, amikor naponta egy új recepttel jelentkeztünk, aztán lassacskán kettővel, majd hárommal, manapság pedig alig győzünk lépést tartani a beérkező jobbnál jobb receptekkel. Köszönjük nektek a sok-sok finomságot, amit megosztottatok országgal-világgal, köszönjük a sok kedves szót, amit kaptunk tőletek, reméljük, továbbra is számtalan ínycsiklandó recepttel, praktikus tudnivalókkal és érdekes cikkekkel tudunk megörvendeztetni benneteket!

A mi tortánk!

A jeles eseményt meg kellett ünnepelnünk, így megkértük két szakácsunkat, Dacotát és ízHuszárt, hogy készítsenek egy tortát, amellyel ünnepelhetünk. A lényeg az volt, hogy egyedi legyen, és a NoSalty olvasói is szeressék. Így született meg a két népszerű desszert, a brownie és a sajttorta keveréke, egy kis karamellás kesudióval. A tömör gyönyört ti is elkészíthetitek, a receptet itt találjátok, a fázisfotókért pedig kattintsatok a képre!

{ GALÉRIA = title:NoSalty%20torta%20l%C3%A9p%C3%A9sr%C5%91l%20l%C3%A9p%C3%A9sre, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 }

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Hozzászólások (12)

k.margaréta

Boldog születésnapot, Nosalty!

Törölt felhasználó

Katalinka3 Boldog, boldog, boldog születésnapot kívánok Mindenkinek! Már egy évvel ezel?tt regisztráltam a NoSalty-ra. Nem bántam meg. Sok jó receptet mentettem már el, és el is készítettem sokat. További jó munkát, egészséget, örömöt kívánok az egész csapatnak. Na és persze az összes jó receptet beküld? lányoknak, asszony- oknak. A születésnapi tortát mentettem. Feltétlenül elkészítem majd. Üdvözlettel: Katalinka3

tringlieva

Boldog születésnapot,nagyon jó,hogy vagytok!

A.Eszter

Nagyon Boldog Szülinapot! :-) És mindenkinek még több finom receptet! Eszter

csicsatt22

Sok boldog szülinapot még,imádom ezt az oldalt:) Puszi Nosalty!

kiskukta65

Boldog szülinapot! Mióta rátaláltam a NoSaltyra, azóta hobbim lett a sütés-f?zés! Köszönöm nektek a sok finom receptet, tanácsot, ötletet!

ketlin47@facebook.com

Boldog születésnapot, NoSalty!Köszönöm a sok jó receptet,ötletet!

Törölt felhasználó

Boldog szuletesnapot Nosalty! Innen Australiabol nagyon sok finomsagot olvasok es keszitek a sok bekuldott receptekbol!

Gerzsó

Kedves Petra, és a NoSalty csapat! Boldog születésnapot és további sok sikert kívánok! Közel 4 éve vagyok NoSalty rajongó, eleinte küldtem recepteket is, most már inkább csak keresgélek, még annyi újat lehet tanulni a fiataloktól! Megfert?ztem a családom n? tagjait is, itt keresnek recepteket, ha valami ujdonságra vágynak. Már a 4 éves dédunokám ( egyetlen lány az 5 közül) is szeret a konyhában segíteni. Szeretettel köszöntök mindenkit, a (talán?) legid?sebb NoSalty-s szakács: Zsóka néni.

Kamcsi

Boldog születésnapot kívánok! Köszönöm a munkátokat , a sok jó receptet! További jó munkát a csapatnak!

witch

Kedves NoSalty csapata! Boldog szuletesnapot! Remelem, hogy amikor mar egy nulla is ott fog allni az otos mellett, akkor is itt fogunk potyogtetni a gepen. Koszonjuk szepen ezt a szinvonalas oldalt meg a munkatokat ami mogotte all! Rengeteg hasznos + szorakoztato informacioval talalkoztam itt, a Ti jovoltatokbol, koszonom! Nagyon unalmas lenne az internet nelkuletek. Love, Aniko

tecazámbó

Boldog szülinapot! Köszi a sok jó receptet!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.