Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

4 tök egyszerű tipp, hogy ne csússz szét, ha most otthonról dolgozol

Azt gondolhatnád, hogy dolgozni sokkal egyszerűbb otthonról, hiszen te oszthatod be az idődet...azonban pont ez okozhat nehézséget.

1. Legyen meg mindennek az ideje!

Pontosan szabd meg, hogy mikor mit csinálsz. Fontos, hogy kitűzd, mikor kezded el a munkát, mikor ebédelsz, és mikor hagyod abba. Ilyenkor könnyebb belecsúszni abba a hibába, hogy még este is dolgozol, mikor már rég pihenned kéne. Tartsd be a határidőket, mert hosszútávon nem egészséges, ha nincs meg a megtervezett napi rutinod.

2. Öltözz fel!

Az elmúlt napokban hatalmas pulcsikban, melegítőgatyában és smink nélkül rohangáltál a lakásban? Persze nem azt várja el tőled senki, hogy ugyanolyan csinos legyél, mint az irodában, de azért öltözz fel rendesen. Kutatások igazolták, hogy azok, akik a home office-ban is kicsinosítják magukat, sokkal hatékonyabbak, mint akik nem.

3. Tarts szünetet!

Sajnos én is sokszor beleesem abba a hibába, hogy egész nap nyomom a gépet, és valahogy elfelejtek ebédelni. Hidd el, csak azért mert otthon vagy, ugyanúgy jár az ebédszünet.

4. Állj fel!

Bizony, az a szabály, hogy óránként fel kell állni 5 percre, most is érvényes, nem csak az irodában. Menj ki a konyhába, tölts magadnak vizet, sétálj egy kicsit a lakásban, végezz pár tornagyakorlatot, nyújts egy kicsit, vagy szívj egy kis friss levegőt – nyiss ablakot vagy menj ki az erkélyre, ha van!

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!